More


  Meci cu ultima clasată

  - Advertisement -

  După victoria de pe teren propriu de miercuri împotriva Academiei Minaur, handbaliştii de la CSM Satu Mare întâlnesc astăzi în etapa a 24-a a Diviziei A 1, “lanterna roşie“ Potaissa II Turda. Nu se pune problema învingătoarei din nici un punct de vedere.

  Asta pentru că, pe lângă valoarea net superioară a elevilor lui Nicolae Istrate, Potaissa II a fost depunctată până acum cu 22 de puncte pentru nerespectarea cerinţei de vârstă. Ceea ce înseamnă că acest meci contează doar pentru palmares, iar CSM-ul va câştiga oricum partida la masa verde.

  Tocmai de aceea, antrenorul Istrate a rugat echipa adversă să aducă câţiva jucători de la prima echipă, care evoluează în Liga Naţională, pentru a face un meci bun de “pregătire“, în vederea barajului de promovare care va urma, mai ales că rezultatul nu contează. Barajul se va juca în perioada 5-7 iunie, locaţia urmând să fie dată publicităţii în câteva zile. CSM-ul va încheia sezonul după partidele din 13 mai de acasă cu Naţional Sighişoara, urmând ca pe 30 să se deplaseze la HC Reşiţa, liderul seriei B.

  Mureşan nu va face deplasarea, iar Jurj este incert, după ce ambii au suferit în urmă cu câteva zile entorse la antrenamente.

  Meciul este programat de la ora 14.00 şi va fi arbitrat de cuplul bihorean R. Hora-M. Judea. Delegaţia sătmăreană va porni în această dimineaţă spre Turda, pentru a economisi bani.

  Programul etapei 24:
  HC Sibiu – HCM Făgăraş – s-a jucat ieri
  Azi
  Academia Minaur – Rom Cri Braşov
  Naţional Sighişoara – CSM Oradea
  Potaissa II Turda – CSM Satu Mare
  Poli II Timişoara – CSU Cluj
  Luni
  Unit Alba Iulia – HCM Sighişoara
  HC Reşiţa – U Craiova
  Clasament: 1. Reşiţa 69p, 2.Oradea 55p, 3.Satu Mare 54p.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img