More


  Micii fotbalişti de la club sărbătoriţi de 1 Iunie

  - Advertisement -

  nastai

  În deja tradiţionala întâlnire săptămânală cu presa, Dacian Nastai, şeful centrului de copii şi juniori de la Olimpia, a declarat că de 1 Iunie cei mai mici fotbalişti de la club vor avea parte de o mică sărbătoare.

  Astfel, luni dimineaţă de la club grupele de copii născuţi în 2009, 2008, 2007 vor fi angrenate într-un miniturneu iar la acţiune vor participa şi o parte dintre jucătorii de la echipa de seniori.

  “Vrem ca în fiecare an să avem astfel de acţiuni pentru a-i atrage şi mai mult pe copii spre fotbal. Fiecare echipă va avea în componenţă şi doi jucători de la echipa mare şi sperăm să ne bucurăm de fotbal”, a spus Nastai.

  Tot luni, dar după-amiază, vom avea şi un patrulater la care vor participa echipele presei, a primăriei, a fanilor şi a antrenorilor de la Olimpia.

  Detaliile vor fi stabilite până la finalul săptămânii. Legat de activitatea echipelor de juniori, Nastai a punctat rezultatul bun obţinut la Oradea de echipa prof. Mihai Sabău. La turneul semifinal al juniorilor D formaţia sătmăreană a pierdut finala nemeritat în faţa formaţiei gazdă, FC Bihor.

  “Am bătut CFR Cluj din nou iar în finală după ce echipa a condus cu 1-0 gazdele au egalat dintr-un penalty uşor acordat. Asta a fost. Dar e o generaţie foarte bună de care trebuie să avem mare grijă”, a mai declarat Nastai.

  Săptămâna viitoare, Dacian Nastai a promis că-l vom avea la conferinţa de presă pe Denis Chivari, jucătorul de la juniorii republicani A, component al Naţionalei U18.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img