More


  Olimpia în finala Cupei Regiunilor!

  - Advertisement -

  oli

  Ocupantele locurilor 3-6 din seriile Campionatului Naţional al juniorilor A şi B au din acest an parte de o competiţie a lor organizată de FRF. Este vorba de Cupa Regiunilor care în primă fază a programat semifinalele şi finalele pe serii.

  La juniori A, Olimpia Satu Mare a trecut în semifinale cu 5-2 de Gloria Bistriţa, goluri Bâgiu (2), Chivari, Goţ şi Unlu iar duminică au depăşit în finala zonei pe Ardealul Cluj cu 1-0. Unicul gol a fost reuşit de Ştef.

  „Suntem între primele opt echipe din ţară la acest nivel. Ne bucurăm că am depăşit Ardealul Cluj , cea mai bine organizată şcoală de fotbal din Transilvania. În plus nouă ne-a lipsit în finală cel mai bun jucător, Denis Chivari, convocat la Naţionala U 18 pentru dubla amicală cu Croaţia” ne-a spus antrenorul Cristi Popa, cel care alături de Lulu Dragomir pregăteşte această echipă. Olimpia în meciul cu Bistriţa :- Cherecheş-Pop R., Silaghi, Csik, Unlu, Tillinger, Soproni, Tamas, Ştef, Goţ, Bâgiu. Rezerve: Pasztor, Filimon, Nemeş, Sarvasi, Lucuţ, Lipai, Nagy.

  La meciul cu Gloria Bistriţa a evoluat şi Chivari!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img