More


  “Piticii” de la Primavera pe Cluj Arena

  - Advertisement -

  primavera

  La sfârşitul săptămânii trecute grupele 2003 si 2004 ale şcolii de fotbal Primavera Satu Mare au participat la unul din cele mai puternice turnee organizate în ţara noastră, Cupa Viitorul Cluj, în colaborare cu Primaria orasului Cluj -Napoca. Au fost trei zile pline de entuziasm şi jocuri în compania unor echipe foarte puternice, iar copiii noştri au câştigat enorm la capitolul experienţă şi calitate fotbalistică. La ambele categorii de vârstă au participat 16 echipe imparţite în patru grupe.

  Grupa 2003 a clubului a obtinut cea mai bună performanţă la un turneu de o asemenea anvergură, reuşind accederea in semifinalele competiţiei unde au cedat in fata campioanei nationale, ACS Tâmpa Braşov.
  Primavera a făcut parte din grupa D, pe care a reuşit să o caştige înregistrând următoarele rezultate: 1-1 cu CFR Cluj,3-0 cu ASA Tg. Mureş şi 6-0 cu Transilvania Floreşti.
  În sferturile de finala Primavera a trecut cu 1-0 de Juniorul Suceava, reuşind calificarea in semifinale unde băietii noştri au cedat în faţa campioanei nationale, ACS Tampa Braşov scor 0-4.
  Finala mică jucată împotriva celor de la Kinder Tg.Mureş a fost foarte disputată, în care deşi ocaziile cele mai mari le-a avut Primavera, echipa adversă a reuşit să câştige medalia de bronz(scor 1-2) iar scoala de fotbal Primavera locul 4.
  Au participat la acest turneu urmatorii jucatori:Iles Silviu, Mitrea Raul, Mihai Eduard, Catricicau Darius, Suveg Nandor, Gnandt Antonio, Militaru Alex, Domuta Andrei, Ionescu Rares,Hotya Denis, Caraba Marian, Roman Beniamin si Babut Mihai.
  Un turneu bun a reuşit şi grupa 2004 a clubului în ciuda locului obţinut in clasament(11 dintr-un total de 16 echipe),dar jocul per ansamblu a fost unul promitator in perspectiva sezonului viitor.
  Echipa noastra a facut parte din grupa D, obtinand urmatoarele rezultate:1-1 cu Viitorul Zalău, 0-3 cu Juniorul Suceava, echipa care a reusit să câştige turneul,1-3 cu Ardealul Cluj,2-0 cu Viitorul Cluj,0-2 cu Atletic Zalau si victorie 3-1 in meciul pentru locurile 11-12 cu Farul Constanţa. Pentru această grupă au jucat: Blaga Cristian, Petric Marcu, Belbe Leonard, Boldor Ştefan, Marin Stelian, Cadar Antonio, Nagy Norbert, Cristea Raul, Negru Luca, Molnar Denis, Hreamata Darius, Lakatos Marco, Pătcaş Dominic, Funkhauser Ştefan şi Balogh Andrei.
  De remarcat că antrenorii Florin Fabian şi Dorin Ţuţuraş le-au pregătit copiilor şi mai multe surprize, una dintre ele… o vizită pe Cluj Arena!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img