More


  Program încărcat pentru juniorii de la LPS Satu Mare şi FC Olimpia

  - Advertisement -

  juniori1

  În această săptămână echipele de juniori de la Olimpia Satu Mare şi LPS Satu Mare se află în faţa unor meciuri foarte importante. Sâmbătă, are loc finala seriei 6 a juniorilor B la Cupa Regiunilor, unde Olimpia (antrenor Dorel Ziman) va întâlni LPS Bistriţa, de la ora 14.00 pe stadionul Someşul.

  Până a ajunge în finală, elevii lui Ziman au trecut de FCM Baia Mare, scor 1-1 (4-3 după loviturile de departajare) şi de LPS Cluj cu 4-0.

  Tot sâmbătă, în cadrul finalei seriei a şasea la juniori A Cupa Regiunilor, LPS Satu Mare va întâlni de la ora 12.00 Sporting Recea pe acelaşi stadion Olimpia. Echipa pregătită de Nastai Dacian si Gerstermaier Ştefan a trecut de LPS Cluj 3-2 şi duminica in semifinala competiţiei a dispus cu 3-2 de FC Municipal Baia Mare.

  Echipa câştigatoare de sambata intră in primele 8 echipe din tara a acestei competitii.

  Tot sâmbătă încep la Satu Mare, pe stadionul Olimpia, semifinalele jocurilor de la juniori A, Cupa Federaţiei, unde echipa pregătită de Ioan Dragomir va întâlni de la ora 18.00 pe Gloria Bistriţa. De la 16.00, tot la Satu Mare, se întâlnesc în cealaltă semifinală CFR Cluj şi Ardealul Cluj. Finala este programată duminică de la ora 16.00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img