More


  Sătmărenii, la startul noului sezon FRAS

  - Advertisement -

  karting

  Noul sezon al Campionatului Naţional de karting, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv a debutat în week-end cu prima etapă de la Prejmer. Şase piloţi din Satu Mare au ţinut să tureze motoarele karturilor pe un circuit interesant.

  Timp de două zile elevii profesorului Gheorghe Takacs s-au întrecut, având parte şi de peripeţii şi mici accidente. Iar la final s-au întocmit şi clasamentele pe diferite categorii de vârstă şi motorizare.

  Astfel, de la CSM Satu Mare, Marco Bota a reuşit primul podium la clasa Mini, reuşind să se claseze pe trei. Fratele său mai mic, Darius, la clasa Kid, la doar cinci ani a terminat pe şapte primul său concurs important din carieră. De la Palatul Copiilor Satu Mare, Mihai Temian, la clasa Micro Rotax s-a clasat pe poziţia a doua, Mihai Muncean, la Mini Rotax s-a clasat pe patru, iar la KZ, Levente Peto a terminat etapa al 11-lea. Din păcate, Mircea Muncean s-a ciocnit cu un adversar de la clasa Rotax Master în turul şapte şi a fost nevoit să abandoneze.
  Următoarea etapă este programată pe 30-31 mai pe circuitul de la Bacău.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img