More

    Şcoala Lucaciu, campioana ţării la fotbal

    onss

    O veste foarte bună a venit de la Brăila. Acolo unde zilele trecute s-a desfăşurat finala Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la fotbal băieţi, învăţământ primar.
    Acolo s-au calificat cele mai bune opt reprezentante din ţară, printre care şi Şc. Gim. Vasile Lucaciu Satu Mare.
    Echipa sătmăreană a fost repartizată în grupa A cu Iaşi, Bucureşti şi Călăraşi. Fotbaliştii sătmăreni au câştigat grupa, iar în semifinale au dat peste reprezentanţii judeţului Vâlcea, învingându-i cu 2-1. A urmat marea finală, unde Satu Mare s-a duelat cu Bucureştiul. Un meci echilibrat, încheiat cu victoria sătmărenilor, scor 1-1, 2-1 după loviturile de departajare.
    Astfel, Şcoala Lucaciu a devenit campioană naţională în cadrul ONSS, o mândrie pentru o instituţie de învăţământ cu un număr destul de mic de elevi, dar cu rezultate tot mai bune atât la învăţătură cât şi la sport.
    Echipa a fost coordonată de profesorii Sergiu Neichi, Robert Abrudan şi Csaba Birgiszer şi i-a avut în componenţă pe Vasile Craiţar, Joszsef Jordan, Laurenţiu Caba, Tibor Szucs, Darius Toth, Attila Nagy şi Arnold Czako, care au primit cupe, diplome şi premii speciale.
    Profesorii adresează pe această cale felicitări micilor fotbalişti care au făcut parte din această minunată echipă, care a adus faimă şcolii, oraşului şi judeţului.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE