More

    Se trage cortina…

    oli-poli

    Olimpia joacă azi ultimul meci al sezonului. De la ora 11 pe municipalul Sătmărean vine ACS Poli Timişoara echipă ce şi a asigurat deja promovarea în prima ligă.

    Partida fără miză se anunţă a fi una dezechilibrată în condiţiile în care antrenorul bănăţenilor, Dan Alexa şi a trimis majoritatea jucătorrilor în vacanţă iar la Satu Mare se va prezenta cu o formula inedită formată din juniori de la club.

    Olimpia vrea să încheie campionatul cu o victorie conştientă că impresia de final… contează.

    Antrenorul Tibi Csik ar fi vrut şi el să folosească azi mai mulţi juniori dar din păcate pentru el o mare parte dintre tinerii jucători de la club au fost implicaţi în competiţiile rezervate juniorilor din această săptămână ori sunt ocupaţi cu festivităţile de final de clasa a 12-a.

    În aceste condiţii îi vom vedea mai mult ca sigur în primul unsprezece pe Şuta- Muntean, Heil, Mureşan, Iuhas- Rus, Selagea,Cadar, Sălăgeanu-Faur şi Mărkuş. Va lipsi Villand, accidentat la genunchi.

    Surse din cadrul grupării bănăţene susţin că antrenorul Dan Alexa l-ar dori pentru Liga 1 pe mijlocaşul Olimpiei, Adrian Sălăgeanu. Şi n-ar fi exclus ca mutarea să se realizeze după terminarea campionatului chiar dacă Sălă mai are contract încă un an cu galben-albaştrii!

    Proaspăt revenită în elita fotbalului nostru, ACS Poli Timișoaraa primit o veste bună. ACS Poli va putea juca în sezonul viitor în culorile alb și violet. Administratorul judiciar al echipei lui Marian Iancu, FC Politehnica Timișoara, cea care avea dreptul de utilizare al culorilor, palmaresului și siglei clubului, a decis să permită grupării din liga întâi să folosească în sezonul 2015-2016 culorile alb, violet și negru, precum și numele de Poli. În consecință, acesta a trimis o scrisoare pe adresa clubului timișorean, scrisoare pe care președintele Liviu Anton a prezentat-o astăzi primarului Nicolae Robu.

    Este posibil ca la meciul din deplasare de la Satu Mare, de sâmbătă, ultimul din acest sezon, echipa să apară deja în teren cu noile culori.

    Partida de azi va începe la ora 11 iar biletul de intrare a rămas la 5 lei
    Se mai joacă în ultima etapă a play off ului în seria vest, CS Mioveni-Metalul Reşiţa.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE