More


  Trei sătmărence se văd la TVR 1

  - Advertisement -

  Vineri şi sâmbătă, în transmisiunea TVR-ului se vor desfăşura Campionatele Naţionale de spadă senioare. Prima zi va programa proba individuală, iar sâmbătă se va trage la echipe. Din competiţie nu vor lipsi sătmărencele, care însă nu vor reprezenta CS sau CSM, ci Steaua sau Dinamo.

  Asta pentru că trei dintre cele mai bune produse ale scrimei sătmărene din ultimii ani, şi aici nu putem să nu îl amintim pe antrenorul Francisc Csiszar, care a lucrat ani mulţi cu Simona Pop, Amalia Tătăran sau Greta Vereş dar care s-au transferat între timp la cluburi din capitală. Simona şi Greta la Steaua, iar proaspăta medaliată la Europenele U 23, Amalia trage acum pentru Dinamo.

  Săptămâna viitoare se desfăşoară Campionatul Naţional de spadă rezervat băieţilor, în sala Alexandru Csipler din Satu Mare.

  CSM porneşte ca favorită la a cuceri titlul la echipe, iar la individual, Andrei Timoce, Adrian Pop, Adrian Szilagyi sau Bertalan Arkosi pot oricând lua aurul. Cei patru s-au întors recent de la Cupa Mondială de la Paris, unde au dus România de pe locul 41 pe poziţia 31 în clasamentul general.
  Dan C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img