More


  14 etape de suspendare şi trei meciuri la “masa verde“

  =

  judet

  Comisia de Disciplină a sancţionat ultimele sau printre ultimele acte antisportive petrecute pe terenurile de fotbal din judeţ. Asta pentru că, sportul rege intră în vacanţă. Iar în şedinţa de marţi seara, membrii comisiei au avut ceva de lucru.

  Începem cu cele mai puţin drastice sancţiuni. Astfel, o etapă de suspendare au primit Vasile Lipovan (Voinţa Babţa), Elemer Gyapyas (AS Livada), Roland Heim (Schamagosch Ciumeşti) şi Thomas Obiş (Victoria Carei), plus o amendă de 20 de lei. Cu două etape de suspendare s-au ales Cătălin Meseşan (Recolta Sanislău), Csaba Tătar şi Ioan Neag de la Voinţa Lazuri, Mircea Silaghi (Victoria Apa) şi Vasile Pop (Venus Dumbrava) care trebuie să achite şi amenzi de 75 de lei.

  Trei partide au fost din nou omologate la masa verde în urma problemelor sau a contestaţiilor apărute, ori a neprezentărilor. Schwaben Cămin nu s-a prezentat la Beltiug şi a pierdut cu 3-0 la masa verde, dar s-a ales şi cu o amendă usturătoare, 400 de lei.

  Recolta Dorolţ a câştigat meciul tot la masa verde, după ce Voinţa Doba ar fi folosit un jucător aflat în stare de suspendare. Iar AS Livada a câştigat la masa verde întâlnirea pierdută pe teren cu Dacia Medieşu Aurit, după ce gazdele din Medieş au folosit un jucător sub o altă identitate şi care a refuzat să se prezinte la confruntare.
  Daniel D.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img