More

    A început asfaltarea străzii Primăverii din Negrești-Oaș

    negresti

    Încă o stradă importantă din Negrești-Oaș, strada Primăverii, este asfaltată din fonduri europene, lucrările de modernizare continuând în ritm alert și pe alte străzi din oraș. Pe strada Primăverii au fost reabilitate rețelele de apă și canalizare, după care a intrat în modernizare completă. ”Sunt bucuroasă că reușim să finalizăm în aceste zile lucrările de modernizare a străzii Primăverii. Se lucrează în ritm alert pe mai multe străzi, iar rezultatele încep să se vadă și oamenii sunt mulțumiți. Este un semnal foarte important pe care îl dăm negreștenilor care așteaptă de ani de zile să vadă modernizate străzile pe care locuiesc”, a declarat primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

    În paralel a fost începută și asfaltarea străzii Morii, pe tronsoanele strada 1 Iunie – strada Vrăticel și tronsonul strada Vrăticel- strada Unirii. Pe strada Morii – tronsoanele Oașului – 1 iunie, 1 Iunie – Vrăticel, Vrăticel – Unirii, Unirii – Livezilor – au fost reabilitate și extinse rețelele de apă și canalizare din fonduri europene şi de la bugetul local și se lucrează la modernizarea străzii din fonduri europene. Tronsonul Unirii – Livezilor a fost deja asfaltat.

    Tot în ultima perioadă au fost asfaltate străzile Unirii II, tronson strada Victoriei – strada Moților, și Cornetului din Negrești-Oaș, după ce și pe aceste artere au fost reabilitate rețelele de apă și canalizare. În cadrul aceluiași proiect au mai fost modernizate deja străzile Vrăticel, Unirii 1 și Valea Cerbului, iar în acest moment se lucrează pe străzile Oașului și Morii. Pe toate aceste străzi au fost reabilitate și extinse și rețelele de apă și canalizare.

    În paralel, Primăria Negrești-Oaș are în program modernizarea altor 19 artere din oraș din fonduri atrase prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Astfel, în acest moment se lucrează pe străzile Pieții, Moților, Primăverii și Viitorului. În cadrul acestui proiect vor fi modernizate strada Moților (tronson Ion Creangă – strada Turului), DC 11 – strada Turului (tronson strada Victoriei – strada Dumbrava), Primăverii, Viitorului, Pieții, Arenei, 1 Iunie (tronson strada Moților – strada Plopilor), 1 Iunie (prelungire strada. 1 Iunie – strada Pădurii), Crizantemelor, Salcâmilor, Mihai Viteazu, Moților (tronson strada Turului – strada Salcâmilor), Livezilor, Tudor Vladimirescu, Pădurii, Borcutului, Vâltori și Tineretului, dar și strada Morii și strada Șoferilor din Tur.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE