More


  A început fiesta!

  - Advertisement -

  Aseară, în Centrul Nou, în prezenţa a mii de sătmăreni, a avut loc deschiderea oficială a ediţiei din acest an a Zilelor Judeţului Satu Mare. Capetele de afiş ale serii de ieri au fost Corina, DJ Project şi Vunk, alături de trupa R-Go din Ungaria. Programul va continua, sâmbătă şi duminică, cu concerte de muzică uşoară în Centrul Nou şi concerte de muzică populară la scena din Centrul Vechi.

  Zilele Judeţului, deschise oficial
  Deschiderea oficială a fost precedată de evoluţiile artiştilor de la Leno Studio, Grupul “Inedit”, trupa Dots, respectiv Bogdan Bratiş şi Corina. Însoţită de două dansatoare, artista sătmăreană s-a ţinut de cuvânt şi a făcut un show de zile mari, după cum promisese anterior într-o scurtă conferinţă de presă. Publicul a fredonat alături de vedetă cunoscutele sale piese, precum “Autobronzant”, “Nimeni altcineva”, “Of corso” şi multe altele.

  Pe scenă au urcat preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, vicepreşedinţii Mircea Govor şi Rudolf Riedl, alături de subprefectul Altfatter Tamas. Cu toţii au oferit câte un buchet de flori Corinei. Apoi, preşedintele Adrian Ştef a declarat deschise Zilele Judeţului Satu Mare 2015, “o sărbătoare organizată de sătmăreni pentru sătmăreni”. “Dumnezeu să binecuvânteze judeţul Satu Mare! Dumnezeu să-i binecuvânteze pe sătmăreni!”, a încheiat preşedintele Ştef.

  Programul a continuat cu concertul Anotimpurile de Vivaldi, oferit de formaţia Camerata Consonantia a Filarmonicii Dinu Lipatti şi de orchestra de cameră a Filarmonicii din Nyiregyhaza, Ungaria. Petrecerea a continuat până târziu în noapte cu concertele oferite de trupele R-Go, DJ Project şi Vunk, care au strâns mii de fani în preajma scenei principale.

  Elena Gheorghe şi Faydee concertează sâmbătă
  La scena din Centrul Nou, programul artistic va începe azi în jurul orei 14.00, cu o serie de interpreţi locali, iar de la ora 18.00 va avea loc concursul de frumuseţe “Miss Judeţul Satu Mare”. În continuare, pe scenă vor urca nume grele ale muzicii cum ar fi Emanuel Mirea Band (20.10), Trupa Maxim (21.05), Elena Gheorghe (22.00) şi mult aşteptatul Faydee, al cărui spectacol va începe la ora 23.00.

  Programul scenei din Centrul Vechi va începe sâmbătă, de la ora 11.00, cu deschiderea oficială, urmată de o defilare în jurul Pieţei Libertăţii la căsuţele comunelor. În continuare, pe scenă vor evolua Ansamblul Ceatăra Carei, Miculeanca Micula, Oașul Negrești, Rote Rose Carei, Reketye Carei, Cetatea Codrului Ardud şi reprezentanţii comunelor Apa, Ciumeşti, Berveni, Botiz, Socond, Foieni, Tiream, Păuleşti şi Tarna Mare. De la ora 17.00 vor fi premiaţi Luminătorii Satelor, după care vor urma evoluţiile Rendhagyó Primás találkozó – Ungaria (19.00), Ansamblului Cununița (20.15) şi a interpreţilor Ancuța Anghel (21.00), Petrică Mureșan (21.45) şi Nicoleta Voica (22.30).

  Concerte Inna şi Deep Central, duminică
  Distracţia va continua duminică în Centrul Nou, atunci când, după cursanţii Şcolii de Arte, pe scenă vor mai urca Score Band, trupa XXL, Black & White Angels sau Children of Distance (ora 20.00). Distracţia va continua cu recitalul trupei Deep Central (ora 21.10), apoi cu superconcertul Innei, care va urca pe scenă la ora 22 şi 15. Zilele Judeţului la această scenă se vor încheia cu un superb foc de artificii.

  Duminică, spectacolele la scena de folclor vor continua cu reprezentanţii oraşului Livada şi ai comunelor Beltiug, Craidorolţ, Halmeu, Căuaş, Târşolţ, Culciu, Batarci, Vama, Hodod, Viile Satu Mare, Medieşu Aurit şi cursanţii Şcolii de Arte. De la ora 19.00 pe scenă va urca Ansamblul “Bekecs” din Mureș, după care va urma Ansamblul “Transilvania” și Dumitru Dobrican (20.00). Concertele de la scena de folclor vor fi încheiate de Nicolae Furdui Iancu şi formația Crai Nou.

  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img