More


  Adrian Pricop, din sală pe nisip

  =

  volei2

  Mişcări de trupe în sânul CSM-ului sătmărean. Nu la nivel de transferuri ci de antrenori. După numirea, Cristinei Stahl, ca purtător de cuvânt, Adrian Pricop de la secţia de volei s-a reprofilat şi se va ocupa acum de beach-volei, o extensie a secţiei de volei de la clubul sătmărean.

  După rezultatele bune avute cu Adriana Matei şi Beata Vaida, Pricop a primit undă verde şi se va ocupa de voleiul pe nisip. “Discuţiile referitoare la această nouă extensie sunt avansate, deja avem un program făcut până în decembrie. Vom participa la 14 turnee până la final de an“, a completat Pricop.

  De cealaltă parte, profesorul Ovidiu Groza a confirmat faptul că i s-a propus preluarea echipei de volei care a retrogradat la finalul sezonului în Liga a II-a. Groza, antrenor la LPS a crescut numeroase generaţii de voleibaliste, având poate cea mai vastă experienţă din Satu Mare în ceea ce priveşte acest sport. “Nu ne hazardăm, trebuie să discutăm, să vedem ce putem face şi în funcţie de buget. Mi s-a propus să preiau echipa, dar mai este mult, vă vom anunţa, probabil va fi o conferinţă de presă la momentul oportun. Vedem care va fi lotul, să aducem câteva fete, poate foste eleve ale mele pe care le vom reactiva. Să vedem, deocamdată suntem la nivel de discuţii“, a explicat profesorul Groza.

  Aşadar, o decizie definitivă nu a fost luată încă, iar în ceea ce priveşte noul sezon competiţional, situaţia la CSM nu pare una tocmai bună. Bugetul s-a cam terminat, iar la rectificare sunt şanse mici ca banii să fie suplimentaţi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img