More

    Aqua “President” – un “Colț de rai” unde toată lumea se simte bine

    Simt că trebuie să ne relaxăm undeva în această minivacanță de Rusalii. „Știi … ar trebui să ne mai bălăcim puțin în jacuzzi că m-a luaaaat o durere de cap, așa de sfârșit de an școlar. Pe timpul ăsta … nici iarba nu crește.” Mă urc cu soția în mașină și poposim după două ore la prietenii noștri comuni de la Hotel & Aqua President. Măcar pentru a ne “destresa o țâră”, cum ar zice ardeleanul. Și deoarece e luni, 1 iunie, și avem de gând să ne copilărim puțin îl sunăm pe domnul director al Complexului President, Mitică Fechete, pentru a ne ajuta să … “Bine ați revenit la noi, ne întâmpină domnul Fechete cu proverbiala-i ospitalitate. Știți, tocmai ați nimerit în prima zi de sezon și ne-am pregătit cât mai bine ca să vă simțiți cât mai bine. Vă e foame? Ați mâncat ceva?” Nu ne e foame … de fapt nu mai putem de cald și de abia așteptăm să ajungem în Aquapark.

    Scurt istoric al Aquapark-ului
    “Aqua President” a fost inaugurat în luna noiembrie a anului 2012, fiind primul Aquapark din Băile Felix, un Aquapark ce include 13 bazine interioare, cinci exterioare, cinci topogane și zonă exterioară de plajă. Bazinele interioare au diferite forme de vârtej, bule, jacuzzi, toate având dotări pentru relaxare și distracție, existând de asemenea trei saune … uscată, umedă și cu sare de Himalaia. Din 2014 s-au construit încă 19 camere în aceeași clădire, în general pentru familiile cu copii, avantajul lor stând în accesul nelimitat al clienților în zona bazinelor. Aceste camere sunt de dimensiuni mai mari, dotate cu paturi extensibile, unde putem caza cinci până la șase persoane mai tinere sau copii.”

    Distracție la cote de 4 stele
    Intrăm în zona bazinelor interioare, fiind vrăjiți de atmosfera de distracție și de voie bună. Gazda noastră ne relatează că-n week-end-ul trecut până azi … (luni 1 iunie) peste 9000 de persoane au beneficiat de programele de relaxare și de distracție din complex. Vedem oameni relaxați și bine dispuși, dar mai ales copii, adolescenți și tineri fericiți și în multă, multă acțiune. Ieșim în zona bazinelor exterioare, unde DJ Ray împreună cu animatoarele demarează o repriză de Spuma Party, în țipetele de încântare ale copiilor și domnișoarelor. „E super tare. Am venit din București special pentru Aqua President. Merită pentru că e unic” … ne spune o doamnă între două vârste. În bazinele cu fântână arteziană și cu bila generatoare de valuri, lumea se distrează la culme sub jetul de spumă și-n acordurile muzicii antrenante. Pe margine, câteva domnișoare talentate întrețin și angrenează atmosfera în pași de dans. “No, e suuuper tare … venim din Maramureș și este excepțional” … ne comunică plini de bucurie doi clienți tocmai ieșiți din bazine. “Bine ați venit la noi. Sunt DJ Ray și împreună cu frumoasele noastre animatoare organizăm în fiecare zi de sezon diferite activități distractive gen Spuma Party, concursuri de băut bere, tras la sfoară pentru bărbați și femei, concurs de băut suc pentru cei mici etc. Vă așteptăm să veniți la noi ca să vă distrați pe cinste. Vom fi toată vara aici la dispoziția voastră și vom face tot posibilul ca să vă simțiți bine.”

    Celor mari, celor mici / le e drag tuturor / în lumea copiilor
    “Vreți să dansați cu noi?”, “Daaaaaaaaaaaaaaa” … răspund sute de voci de copii pline de bucurie. Și astfel, prichindeii prezenți se prind în dans aerobic îndrumați de două domnișoare mignone și talentate, sub privirile gură-cască ale adulților din preajmă și sub acorduri antrenante … “Bună, eu sunt Patricia” …”și eu Melinda. Facem parte din echipa de entertraiment a hotelului President; suntem aici pentru a avea grijă de copiii dumneavoastră, pentru a-i distra și în același timp de-a vă ajuta să vă simțiți bine și să vă delectați, în timp ce copiii sunt cu noi, se distrează șiiii … “se simt bine. De asemenea mai avem și niște programe de Aqua-Gim … dimineața și după amiaza făcând puțină mișcare în pași de dans. Derulăm și alte activități pentru copii … “Spre exemplu azi de 1 iunie, de Ziua Copilului, am organizat un concurs de pictură pentru cei mici, toți participanții câștigând câte ceva.” “De asemenea, tot azi vom avea o trupă de copii talentați în hip-hop, numiți “Rebel Beat” care ne vor încânta cu talentul lor și care-i vor învăța pe ceilalți copii prezenți câțiva pași din acest dans.” “Vrem să-i ajutăm în consumarea energiei, într-un mod plăcut și sănătos, noi fiind aici ca să vă facem șederea cât mai plăcută posibil.” “Așa că vă așteptăm la … “President.” “La revedere!” “Paa!”

    Din lumea copiilor, la Zumba Party
    Ne îndreptăm încă o dată în zona bazinului cu valuri unde sute de iubitori ai dansului în bazin sar extaziați, sub îndrumarea doamnei Delia Dobai. “Aqua zumba este un program de zumba fitness, care se desfășoară în sălile de sport. Este o combinație de mișcări fitness cu mișcări de latino, în general pe muzică latino, mai nou folosindu-se toate genurile de muzică. Aici facem aqua zumba în programe de o oră la amiază, oamenii fiind foarte bucuroși și mulțumiți. Deși programul a intrat pe piață de 5-6 ani, noi l-am preluat de când s-a deschis aquapark-ul și are mare succes.” Ne îndreptăm spre o familie încântată care tocmai a ieșit din bazin. “Bună ziua. V-a plăcut programul doamnei Delia?” “Da, a fost minunat, extrem de palpitant. Am și slăbit cred …” “Veniți regulat la aquapark?” “Venim în fiecare vară, pentru fetiță și-n special pentru numărul acesta de zumba.” “De unde sunteți?” “De la Ștei … și mă numesc Cornelia.”

    Pachete de servicii “prezidențiabile” atractive și pe buzunarele tuturor românilor
    “Ce ne mai pregătiți pentru perioada următoare”? „ În perioada sezonului abia început (01.06.2015 – 15.09.2015), Complexul Turistic President vă oferă pachete atractive de cazare și masă, relaxare și tratament în formule personalizate, după dorința clienților, fiind organizate programe turistice, prețurile variind în raport de dorințele clienților și tipurile de servicii. Astfel pentru un loc într-o cameră dublă superioară cu pensiune completă veți plăti doar 55 de euro de persoană pe zi pentru un sejur de 3-5 nopți, prețul scăzând la 50 de euro de persoană pe zi pentru un sejur de peste șapte nopți; ca pentru aceeași cameră dublă superioară în regim de demipensiune, să plătiți doar 48 de euro pe zi de persoană pentru un sejur de 3-5 nopți, prețul scăzând la 43 de euro de persoană pe zi pentru un sejur de peste șapte nopți. De asemenea, pentru un loc într-o cameră dublă standard cu pensiune completă, veți plăti 50 de euro pe zi de persoană pentru un sejur de 3-5 nopți, prețul scăzând la 45 de euro pe zi pentru un sejur de peste șapte nopți. Pentru regimul de demipensiune, cazarea într-o cameră dublă standard, pentru aceeași perioadă vă costă 41 de euro pe zi pentru un sejur de 3-5 nopți, prețul scăzând la 36 de euro pe zi pentru un sejur de peste șapte nopți. De asemenea puteți beneficia și de tratament balnear pentru 12 euro pe zi, în acest preț intrând consultația medicală de specialitate și 3 proceduri/ședință. De asemenea menționăm că accesul la piscinele hotelului (interioară/exterioară cu apă termală), la saune, jacuzzi și parcarea sunt gratuite și faptul că nu se percepe taxa de stațiune.

    Despre alte proiecte de viitor
    “Avem un proiect de extindere a aquapark-ului, atât fizic, pe zone de plajă și bazine, cât și pe partea construirii unor noi atracții ieșite din zona normalului” să zicem. Mai precis niște topogane jumbo, o roată de distracții care să treacă prin bazine, dotări care țin de latura de entertraiment. În ceea ce privește întinderea fizică, spațială, noi avem teren în partea apropiată hotelului, un râu pentru colace, cu rampă de ridicare până la un anumit nivel, pentru ca de acolo prin gravitație să se realizeze un circuit și multe alte surprize pe care le-am schițat și-am vrea să le dăm drumul. Pe parte de hotel intenționăm extinderea cu vreo 100 de camere, datorită cererii destul de mari de camere și a unui centru medical, a unei clinici, unde să se poată realiza inclusiv și mini operații. O clinică de chirurgie și recuperare locomotorie. Până atunci vă așteptăm să ne vizitați, promițându-vă de pe acum că o să facem tot posibilul ca să vă simțiți cât mai bine.”

    Valeriu Ioan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE