More


  Bogdan Apostu, noul manager general de la Inter Clinceni!

  =

  apostu2

  Olimpia pare a-i fi făcut un mare bine atacantului Bogdan Apostu în iarnă când a decis să încheie mai repede contractul cu jucătorul. De atunci, Apostu a agățat ghetele-n cui și s-a orientat spre o carieră de conducător în fotbal. S-a implicat mai întâi ca impresar în transferurile unor jucători români în străinătate, ultimul fiind chiar ”internaționalul” Claudiu Bumba. Iar din această săptămână a fost numit manager general la echipa de liga a 3-a , Inter Clinceni. Echipă ce are șanse să preia locul de liga a 2-a lăsat liber de Academica Argeș. Apostu se va ocupa în această vară și de Cupa Clinceni, care se vrea a fi cea mai mare competiție de juniori din sud-estul Europei.

  Deocamdată, Apostu și-a luat câteva zile de concediu iar apoi se va apuca de construcția echipei. Și s-ar putea să auzim și de oferte făcute foștilor săi colegi de la Olimpia Satu Mare care fie se află la final de contract , fie au plecat deja la alte echipe.

  În pole-position pentru preluarea postului de antrenor principal este Laszlo Balint. Antrenorul secund al celor de la FC Braşov, care a condus 4 ani pe Unirea Tărlungeni, a anunţat că nu va mai continua la echipa de sub Tâmpa. Balint, care a fost secundul lui Lokica, dar şi al lui Adrian Szabo, a primit o ofertă de a antrena pe Inter Clinceni.

  Legat de alte echipe de Liga a 2-a, FC Brașov unde antrenor a fost numit Cosmin Bodea e interesată de serviciile fostului atacant de la Olimpia, Denis Lemac. Acesta se află încă sub contract cu Dinamo iar brașovenii speră să obțină împrumutul pe un sezon.
  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img