More


  Bolba: “Dăm sigur gol, și promovăm!”

  =

  oli

  Returul barajului de promovare în liga a 3-a dintre Luceafărul Bălan și Olimpia II Satu Mare se joacă sâmbătă, la Gâlgău, de la ora 17.30.

  După victoria la limită din tur, 2-1, antrenorul ”satelitului”, Mircea Bolba e convins că echipa lui va marca și în deplasare și va obține promovarea.

  ”Am avut acum mai mult timp la dispoziție pentru refacere. Sunt sigur că vom da gol în deplasare și că vom promova. Nu subestimez adversarul dar s-a văzut și în primul meci care e echipa mai bună”, a spus Mircea Bolba care nu pare speriat prea mult de avantajul terenului mai mic ca dimensiuni pe care l-ar putea avea Luceafărul.

  ”Am înțeles că baza sportivă e foarte frumoasă iar gazonul foarte bun. Asta ne-ar putea avantaja pe noi echipa mai tehnică. Am jucat și noi aici în liga a 4-a pe terenuri mai mici și știm cum e…” a completat Bolba.

  Din păcate au apărut și ceva probleme de lot…Dacă în tur în poartă a apărut Anca Trip acum portarul ce a evoluat în acest sezon la echipa mare a plecat în vacanță la…mare. Cum lui Anca Trip i-a expirat și contractul cu Olimpia în această lună, meciul tur cu Luceafărul pare că a fost ultimul la Satu Mare. Nici cu Bîgiu nu s-a ajuns la o înțelegere așa că singura noutate din lot o reprezintă mijlocașul de lot național, Denis Chivari. Va lipsi și Mircea Donca, mijlocașul fiind ținut în casă de o varicelă… De partea cealaltă Luceafărul Bălan se agață de golul marcat în tur și de atmosfera pe care suporterii ar putea-o crea la teren.

  ”Terenul mic și atmosfera pe care o vor face suporterii noștri s-ar putea să ne ajute. După evoluția noastră din repriza secundă de la Satu Mare sperăm la o victorie și o promovare istorică” declară antrenorul Marius Pașca.
  Dacă Olimpia II Satu Mare merge pe mâna tinerilor, la Luceafărul l-am avut integralist în tur pe fundașul Toth Karoly . La cei 38 de ani ai săi, sălăjEanul a ajuns la al patrulea baraj pe care-l joacă.Toth a mai întâlnit Olimpia și-n 2011 când evolua pentru Meseșul Tresnea iar galben-albaștrii au promovat după un sec 6-0 la Oradea!

  “A fost alegerea antrenorului să joc fundaş la Satu Mare şi mă bucur că am putut să îmi ajut echipa. Olimpia II Satu Mare are o echipă bună, dar noi am marcat un gol şi avem speranţe la promovare. Şansele sunt egale având în vedere că vom juca returul la Gâlgău. Sperăm să ne motiveze conducerea şi să facem un meci mare”, a declarat Toth Karoly pentru sportulsălăjean.ro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img