More


  Boxul SĂTMĂREAN intră în ISTORIE! Florin Mulcuţan şi Ioan Ghere aleşi în Biroul Federal

  box
  Pentru prima dată în istoria boxului, în cadrul Biroului Federal al FRB au fost aleşi doi reprezentanţi din Satu Mare. Aşadar, dintre cei 12 membri, boxul sătmărean îi va avea ca reprezentanţi pe Florin Mulcuţan, secretarul AJB, şi Ioan Ghere, preşedintele CS Voinţa.Joi a avut loc la Bucureşti Adunarea Generală a Federaţiei Române de Box unde a fost ales noul Birou Federal dar şi cei doi vicepreşedinţi, Marcel Boboc şi Mihai Lauruc. Florin Mulcuţan va face parte din Comisia de Disciplină şi totodată va deveni consilierul preşedintelui Leonard Doroftei, iar Ioan Ghere va ocupa funcţia de preşedinte al Comisiei Juridice.Cei doi, alături de noua echipă au pregătit şi un proiect ambiţios de relansare şi revigorare a boxului românesc. Iar ca de fiecare dată, şedinţa a început cu un mic schimb de replici între contestatarii şi susţinătorii lui Doroftei. Referitor la Satu Mare s-a discutat din nou despre formarea unui centru olimpic în judeţ, iar fostul campion mondial Adrian Diaconu, alături de ceilalţi membri vor face toate demersurile pentru ca acest lucru să se realizeze. Iar în viitorul apropiat, la Satu Mare va avea loc şi o şedinţă a Biroului Federal. Iar prima şedinţă alături de noii membri va avea loc spre finalul săptămânii viitoare la Cluj Napoca.
  Delegaţia sătmăreană care a făcut deplasarea la Bucureşti a fost formată din Ioan Gavriş – preşedinte AJB, Ioan Ghere – preşedinte CS Voinţa, Florin Mulcuţan – secretar AJB, respectiv Ovidiu David – reprezentant CS Unio.

  =

  Cert este că sătmărenii au avut susţinere din întreaga ţară pentru a fi votaţi şi cooptaţi în echipa fostului mare campion Leonard Doroftei, cel care a promis că va face o vizită pe plaiuri sătmărene în viitorul apropiat.

   

  “Este o mare onoare pentru mine şi totodată o mare responsabilitate, având în vedere criza prin care boxul românesc trece. Vom pune umărul, împreună, la relansarea acestui sport fără vreun interes personal. Iar faptul că am fost aleşi în Biroul Federal nu înseamnă neapărat că vom şi avea campioni naţionali din Satu Mare din prima.

   

  Următoarea competiţie de box care va avea loc la Satu Mare în vară va fi Centura Sătmarului, care va fi un puternic turneu internaţional.

  Le dorim multă baftă celor doi oameni de box aleşi la Bucureşti şi să ducă la bun sfârşit mandatul şi proiectele în care vor fi implicaţi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img