More

    Cadavrul unui bărbat, găsit plutind pe Someş

    somes

    Echipele Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență au reluat ieri căutările în cazul tânărului Felix Balog, în vârstă de 25 de ani, dat dispărut în noaptea de vineri spre sâmbătă. Din nefericire, în jurul orei 08.30. pompierii au găsit trupul neînsufleţit al tânărului plutind pe râul Someș, în dreptul Automobil Clubul Român (ACR) Satu Mare.

    Pompierii au ieşit ieri dimineaţă din nou în căutarea tânărului dispărut în noaptea de vineri spre sâmbătă. Din păcate, pompierii nu au mai putut face nimic pentru Felix Balog. “În ziua de 30.06.2015, la ora 08.00, pompierii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă <<SOMEŞ>> Satu Mare au reluat căutările persoanei dispărute în apele râului Someş pe data de 27.06.2015, în jurul orei 02.38. S-a intervenit cu barca din dotare, iar după aproximativ o jumătate de oră de căutări, victima a fost găsită în zona centrală a municipiului Satu Mare. Trupul acesteia a fost adus la mal şi ulterior predat organelor competente”, se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare.

    Martorii susţin că tânărul Felix Balog a ieşit cu prietenii la un local situat pe Bulevardul Transilvania, iar în jurul orei 02.00 acesta a pus un pariu cu prietenii că poate trece înot Someşul. Amicii au crezut că este vorba despre o glumă, dar au rămas stupefiaţi când acesta s-a aruncat efectiv în apele Someşului. Din câte se pare, tânărul a fost prins în curenţii Someşului şi nu a mai putut lupta pentru viaţa sa. Speriaţi, prietenii victimei au sunat la 112, la faţa locului apărând mai multe echipaje de pompieri şi poliţişti.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE