More


  Canicross, eveniment organizat în premieră la Satu Mare

  - Advertisement -

  cross

  Circa 20 de proprietari de câini sătmăreni au participat la un canicross organizat sâmbătă în premieră la Satu Mare de Școala de dresaj Alpha K-9. Startul s-a dat în jurul orei 16.00 de la Podul Tehnologic (Podul Galben) iar traseul a fost pe digul Someşului până la Podul de Fier. La sosire, toţi cei care au participat la cross-ul canin au fost felicitaţi şi li s-a înmânat câte o diplomă de participare. “Mă bucură faptul că la acest cross canin, organizat în premieră la Satu Mare, au participat atât de mulţi proprietari de câini. A fost o ediţie reuşită, lucru care ne determină să organizăm în fiecare an o astfel de manifestare. Acest canicross a avut ca scop să-i aducă împreună pe proprietarii de câini sătmăreni, iar animamelor li se oferă prilejul de a se cunoaşte”, ne-a declarat reprezentantul Şcolii de dresaj Alpha K-9, Szabo Zoltan.

  Tot în aceeaşi zi, după cross-ul canin, în incinta Şcolii de dresaj a fost organizat şi un concurs de frumuseţe la care s-au înscris 12 frumoase exemplare canine. “Concursul nu a fost unul obişnuit. Juriul, format dintr-un medic veterinar, un dresor, un estetician şi o persoană neutră, a evaluat starea câinelui, cât de îngrijit este, dar şi relaţia dintre propietar şi patruped”, ne-a mai spus Szabo Zoltan.

  Concursul a fost foarte reuşit. Datorită evoluţiei foarte bune a câinilor, membrii juriului au fost nevoiţi să acorde în repetate rânduri nota maximă, adică 10. Fiind totuşi un concurs, a fost întocmită şi o ierarhie. Astfel, pe primul loc s-a clasat ciobănescul german Jessy, urmat în clasament de câinele dog german Erra şi de cooker-ul spaniel Cuki. Câştigătorii au primit din partea organizatorilor şi a sponsorilor, cupe, diplome şi pachete de hrană.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img