More


  Catrinel Raţ, noul manager general!

  - Advertisement -

  catrinel

  Olimpia a terminat sâmbătă campionatul, dar e deja cu gândul la sezonul viitor. Iar prima mutare făcută la club nu e legată de lotul de jucători, ci de staff-ul administrativ.

  Astfel, după şedinţa de vineri a Consiliului de Administraţie s-a decis ca noul manager general al Olimpiei să fie numit Catrinel Raţ. Acesta a mai condus gruparea fanion a judeţului între 1997 şi 2007 şi a rămas chiar şi acum unul dintre cei mai cunoscuţi şi respectaţi oameni de fotbal din Satu Mare. Din câte se pare, Catrinel Raţ îl înlocuieşte pe Ioan Gurzău, cel care în februarie a fost adus la Satu Mare dar, din păcate, prezenţa lui s-a dovedit a fi una decorativă la Olimpia în această perioadă.

  „Am acceptat propunerea şi de acum îmi voi canaliza toată energia mea spre Olimpia. Sunt convins că pot ajuta mult din această postură clubul. Sunt multe de pus la punct, spectatorii trebuie readuşi la stadion căci fotbalul pentru ei se joacă. Degeaba joci dacă tribunele sunt goale” a punctat Catrinel Raţ.

  Acesta recunoaşte că nu avea în plan să revină în fotbal şi doar tragedia prin care a trecut în această primăvară l-a făcut să-şi regândească planurile de viitor. Ştirea a fost dată în premieră sâmbătă dimineaţa de Radio Timişoara în cadrul transmisiei efectuate de la Satu Mare de la partida Olimpia -ACS Poli Timişoara.

  Burleanu şi Chivorchian la Satu Mare?
  Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi secretarul general Gheorghe Chivorchian sunt aşteptaţi pe 19 iunie la Satu Mare. Oficialii de la Casa Fotbalului vor să pună bazele unui centru zonal de copii şi juniori la Satu Mare şi îşi doresc să participe la o discuţie cu autorităţile locale şi judeţene. „Ar fi ceva extraordinar. Sperăm să putem reabilita şi baza sportivă Someşul şi să punem la punct cât mai multe terenuri de pregătire pentru copii şi juniori. Încet ne-am putea gândi chiar la o Academie de fotbal în Satu Mare”, spun surse din cadrul clubului Olimpia.

  Altfel, chiar dacă în liga a 2-a campionatul s-a încheiat sâmbătă, nu toţi jucătorii din lot au intrat în vacanţă. O parte dintre aceştia vor mai evolua şi pentru echipa satelit în elită în ultimele patru partide pe care trupa lui Bolba le mai are de jucat. Şi, cine ştie, poate chiar la barajul de promovare în liga a 3-a dacă Olimpia II Satu Mare va câştiga campionatul!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img