More


  Cine ia Cupa?

  - Advertisement -

  decebal

  Cele mai bune două echipe din fotbalul judeţean se întâlnesc în această seară (n.r. miercuri) în finala Cupei României.

  Campioana Ligii a 4-a de elită, Olimpia II Satu Mare, se va duela cu revelaţia sezonului, Luceafărul Decebal, într-un meci cu trofeul pe masă, de la ora 18, la Carei. Cele două formaţii s-au duelat şi pe teren şi pe la comisii şi pentru titlul de campioană în liga a 4-a Elite iar meciul din această seară poate fi considerat ca un moment al adevărului mai ales că au existat şi voci care au acuzat voalat că clasamentul final din elite a fost influenţat, din păcate, de mai multe rezultate dictate la…masa verde.

  oli2
  Olimpia II Satu Mare porneşte ca favorită dacă ţinem cont de valoarea lotului şi de faptul că antrenorii Mircea Bolba şi Cristi Popa au la dispoziţie jucători şi de la prima echipă dar şi juniori valoroşi de la grupele din 1996 şi 1997 de la club. “E firesc că am câştigat liga a 4-a de elită şi ne dorim să câştigăm şi Cupa României. Aceşti copii mai au mult de muncit pentru a ajunge la marea performanţă , dar trebuie felicitaţi pentru acest sezon bun. Până la urmă s-a văzut diferenţa între jucătorii noştri care se antrenează zilnic şi echipele de liga a 4-a care poate fac doar un antrenament pe săptămână iar jucătorii vin de plăcere la competiţie” a punctat antrenorul Mircea Bolba la emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

  Luceafărul Decebal nu va putea conta pe serviciile atacantului Adrian Marinaş, plecat în vacanţă cu…Florin Gardoş în Grecia.

  „În rest avem tot lotul valid. Ne dorim să câştigăm, nu o luăm neapărat ca pe o revanşă ci ca pe un bun prilej de a demonstra că ne merităm locul fruntaş în fotbalul judeţean. Sunt zece ani de la înfiinţarea acestui club şi cred că s-au realizat lucruri frumoase. Chiar dacă am ratat titlul vrem să continuăm proiectul şi în sezonul viitor vom ataca din nou titlul de campioană” a spus antrenorul Cosmin Iuhas care cu fair play şi-a felicitat în emisiunea Săptămâna sportivă adversarii de azi. „E oarecum normal ca aceşti tineri să aibă şansa de a merge în liga a 3-a. Ştiu ce înseamnă acest lucru de pe vremea când jucam şi eu la Someşul şi eram satelit la Olimpia. De altfel nu cred că locul acestor juniori e în Liga a 4-a, ci ei trebuie să progreseze şi să aibă şansa de a merge mai sus ca nivel” a mai spus Cosmin Iuhas. Olimpia II Satu Mare a ajuns în finală după ce a trecut în semifinale cu greu de Recolta Dorolţ cu 2-1 , cu un gol marcat de Donca în minutul 90. În vreme ce Luceafărul Decebal s-a distrat cu AS Ghenci, 10-0!

  Finala va începe la ora 18 şi se va juca pe stadionul Victoria Carei şi va fi arbitrată la centru de ecusonul FIFA, Istvan Kovacs, ajutat la cele două margini de fraţii Kopriva, Zsolt şi Tamas, iar rezervă este fratele lui Istvan, Szabolcs Kovacs.

  Formaţii probabile
  Olimpia II Satu Mare – Anca Trip- Paul C. Heil, Mureşan, Ciul- Gulya, Donca, Lukacs, Cadar- Faur, Bâgiu
  Luceafărul – Olaru- Moldovan, Toma, Glodean , Istrate- Godje, Găvruş, Cireap, Ilban- Lihet, Potra.

  Florin Muresan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img