More


  Competiţia continuă fără… gazde!

  - Advertisement -

  petru-eles

  Campionatul European de baschet feminin a ajuns la faza grupelor principale. În competiţie au rămas cele mai bune 12 naţionale iar meciurile se vor juca de acum înainte doar în Ungaria.

  Din păcate naţionalele ţărilor organizatoare, România şi Ungaria au părăsit competiţia iar în grupele principale, Belarus, Franţa şi Rusia pornesc cu punctaj maxim.

  Aflat în staff-ul de organizare al Europeanului, din partea Federaţiei din Ungaria, antrenorul sătmărean Petru Eleş merge spre o finală clasică Spania –Rusia , cele două echipe fiind considerate cele mai solide de la acest turneu.

  Eleş a lăudat evoluţia Naţionalei României , în ciuda înfrângerilor pe linie suferite de trupa lui Florin Nini.
  “Spania şi Rusia sunt cele mai bune echipe în opinia mea. În privinţa Naţionalei noastre mi-a plăcut evoluţia pe ansamblu a echipei. Păcat că nu am obţinut o victorie … am fost aproape atât cu Ucraina cât şi cu Franţa. Oricum le felicit pe sătmărencele Claudia Pop şi Andreea Olah şi pe Annemarie Părău pentru evoluţiile lor bune.” a spus Petru Eleş la ştirile Nord Vest TV.

  Eleş s-a arătat oarecum dezamăgit de faptul că echipele ţărilor organizatoare nu au ştiut să profite de statutul de gazde.

  „Ca organizare totul e perfect, doar că de acum va fi greu de adus lumea la săli, mai ales la Budapesta dacă nu va fi şi echipa ţării gazdă.Dar ăsta a fost riscul”, a precizat fostul antrenor de la CSM Satu Mare. Campionatul European continuă în această săptămână cu meciuri în grupele E şi F de la Debrecen şi Gyor. La 120 de km de Satu Mare, la Debrecen pot fi urmărite echipele Franţei, Muntenegrului, Cehiei, Greciei, Turciei şi Belarusului. Programul complet al competiţiei poate fi urmărit pe www.eurobasketwomen2015.com.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img