More


  Copilă de doi ani şi jumătate, desfigurată de câinele bunicilor

  =

  copila

  Doar o minune a făcut ca o fetiţă de numai doi ani şi jumătate să scape cu viaţă după ce a fost mutilată de câinele bunicilor ei. A fost de ajuns doar o clipă de neatenţie din partea părinţilor şi bunicilor pentru a se produce nenorocirea.

  Copila s-a dus sîmbătă împreună cu părinţii ei la ţară la bunici. Aici s-a jucat cu câinele bunicilor şi, la un moment dat, adulţii au auzit plânsetele fetiţei. Aceasta fusese muşcată de patruped în mai multe zone ale corpului, chiar şi de faţă.

  Fără a sta prea mult pe gânduri, părinţii copilei au dus-o pe aceasta la Urgenţe. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Constantin Demian, fetiţa a ajuns la Urgenţe sâmbătă după-amiază şi prezenta muşcături de câine pe faţă şi pe unul dintre braţe. Cei care însoţeau copila au spus că aceasta a fost muşcată de câinele bunicilor.

  Fetiţa a fost internată de urgenţă la Secţia Chirurgie Plastică, rănile i-au fost îngrijite, iar viaţa ei se află în afară de orice pericol.

  Conform celor afirmate de Constantin Demian, în total, în acest week-end, şase sătmăreni au fost muşcaţi de câini, cinci au fost înţepaţi de căpuşe iar un tânăr s-a intoxicat cu ciuperci.

  Tot la Urgenţe a ajuns şi un fost fotbalist sătmărean care se afla în stare de agitaţie extremă după ce, în prealabil, a consumat cantităţi însemnate de alcool şi energizante. Pacientul a fost stabilizat în cele din urmă de medici.

  La acest sfârşit de săptămână, la Unitatea de Primire Urgenţe s-au prezentat 465 de pacienţi, în scădere faţă de week-end-ul trecut, în marea lor majoritate prezentând cazuri obişnuite.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img