More


  Coșmarul de la Gâlgău!

  =

  oli2

  Olimpia II Satu Mare a câștigat prima manșă a barajului de promovare cu 2-1 iar antrenorul Mircea Bolba era optimist. ”Dăm gol și la Gâlgău și promovăm”, spunea tehnicianul sătmărean imediat după primul meci din dubla cu Luceafărul Bălan.

  Iar Bolba a avut parțial dreptate. Olimpia II Satu Mare a dat nu unu ci două goluri în returul de la Gâlgău, dar din păcate acestea nu au fost suficiente pentru promovarea în Liga a 3-a. Ce n-a putut anticipa antrenorul” satelitului” a fost eliminarea portarului Cherecheș din minutul 27. Faptul că va fi nevoit să bage un puști de 15 ani în poartă preț de o oră și că apoi în partea a doua va încasa patru goluri pe fondul unui arbitraj considerat de oficialii clubului drept ”furtul secolului”.

  Olimpia a început excelent returul de la Gâlgău și în minutul 20 conducea deja cu 2-0 după reușitele lui Patrik Pop și Cadar. Promovarea părea rezolvată doar că… a venit minutul 27. Lipsa de experiență a portarului Cherecheș iese la rampă…Acesta comite un fault în careu.Penalty și, ce e mai grav …eliminare pentru goal-keeper-ul nostru. Iese Gulya și intră puștiul de 15 ani Kerezsi.

  Bode transformă penalty-ul și Luceafărul începe să spere la o minune.

  Repriza a doua va fi una de coșmar pentru puștii Olimpiei. Teglaș egalează în minutul 56 iar Bode transformă o lovitură liberă de la 20 m pentru 3-2 în minutul 63.

  ”Așa ceva n-am văzut în viața mea. În repriza a doua s-a fluierat într-o singură direcție. Penalty gratuit pentru ei la 3-2 și apoi am avut și noi o lovitură de la 11m pe care n-am primit-o. Totul s-a fluierat pentru gazde, Mircea Bolba a fost trimis aiurea în tribună. E greu de descris ce s-a întâmplat aici” ne-a spus imediat după meci Dacian Nastai , șeful centrului de copii și juniori de la Olimpia.

  Bode a marcat pentru 4-2 în minutul 70 din penalty. Olimpia II nu cedează și presează pe final…dar din păcate nu înscriu golul promovării. În ultimul minut Luceafărul dă lovitura de grație prin Porumb după un contraatac. 5-2 și promovare istorică pentru Bălan. Lacrimi și tristețe pe banca Olimpiei. Păcat de munca și talentul acestor copii.

  Un an irosit într-un baraj în care am avut impresia că balanța a fost înclinată de erori de arbitraj și de management…

  Luceafărul Bălan: 1. Marcel Petcu – 17. Vlad Lazăr, 16. Marius Rus, 8. Toth Karoly (cpt.), 4. Vlad Negrean, 6. Gabriel Buda, 5. Flaviu Bărnuţiu, 18. Maior Istvan, 9. Andrei Teglaş, 10. Mihai Bode şi 7. Marius Haiduc. Rezerve: 12. Marius Groza – 19. Rareş Pintea, 14. Bogdan Noje, 21. Adrian Pop, 20. Mihai Molnar şi 14. Flaviu Porumb. Antrenor: Marius Paşca

  Olimpia II Satu Mare: 1. Raul Cherecheş – 6. Iacob Ciul, 2. Bogdan Faur, 18. Valter Heil (cpt.), 93. Flaviu Ionescu, 88. Gulya Richard, 94. Romario Rus, 9. Darius Lukas, 22. Gabriel Cădar, 65. Denis Chivari şi 11. Patrick Pop. Rezerve: 27.Cristian Kerezsi – 13. Csik Mark, 99. Raul Ştef, 17. Tamas David, 90. Daniel Pop, 12. Peter Templi şi 30.Daniel Griszhaber. Antrenor: Mircea Bolba.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img