More


  Cosmin Bodea se va duela cu FC Olimpia

  =

  Cosmin-Bodea

  Organigrama clubului FC Brașov a suferit modificări după ce antrenorul Adrian Szabo a anunțat că părăsește echipa pentru că a acceptat să fie coordonatorul Centrului Național de Excelență de la FRF.

  Modificările nu au primit undă verde dar surse din cadrul clubului susțin că fostul jucător brașovean Cosmin Bodea va fi noul tehnician de sub Tâmpa, ajutorul lui urmând să fie Flavius Moldovan. Bodea a evoluat la Brașov între 1999 și 2007, jucând în tricoul galben-negru 149 de meciuri, iar Moldovan a jucat 53 de partide pentru ardeleni, între 1999 și 2002 și 2005 și 2006.

  Pentru postul de președinte a fost ofertat omul de afaceri Vasile Doichița, care însă nu a dat un răspuns ferm. Dochița e personajul care a oferit bonusul cu cântec, de 200.000 de euro, de la meciul ”stegarilor” cu Gaz Metan, la meciul încheiat 0-0, rezultat care a consfințit retrogradarea celor două formații și salvarea Chiajnei.

  Prima e anchetată de FRF, bănuindu-se că banii ar fi venit de la ilfoveni.

  Cosmin Bodea a antrenat ultima oară la Satu Mare pe Olimpia însă după un tur modest de campionat în Liga a 2-a a fost înlocuit cu Tibi Csik. La drept vorbind Bodea a picat într-un moment nepotrivit la Satu Mare. Cu un vestiar ostil, împărțit în tabere, grupri, grupulețe și cu jucători aduși peste capul lui…Și nu numai…Poate va avea mai multă liniște și mai multă baftă la retrogradata FC Brașov!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img