More


  CS Primavera la două turnee în Cluj-Napoca

  =

  La sfarsitul acestei saptamani, la Cluj, grupa 2003 a scolii de fotbal Primavera Satu Mare (antrenor Florin Fabian) va participa la unul din cele mai puternice turnee de copii si juniori organizate in Romania, intitulat Napoca Junior Cup.

  La aceasta categorie de varsta au fost invitate un numar de 16 echipe impartite in 4 grupe, iar printre participante gasim echipe de la cluburi puternice cum ar fi: CFR Cluj, Univ.Cluj, Gloria Bistrita, ASA Tg.Mures, Viitorul Cluj, Tampa Brasov sau Viitorul Arad, echipe cu traditie si rezultate foarte bune pe plan national. Primavera 2003 face parte din grupa B alaturi de Gloria Bistrita, Viitorul Cluj si Transil Tg.Mures. Primul joc al baietilor nostri se va disputa incepand cu ora 14.00 impotriva echipei Gloria Bistrita la baza sportiva Unirea. Meciurile se vor desfasura pe teren redus in format 8 jucatori de camp +portar, iar durata unui joc este de 2 reprize de 20 minute.

  Tot la Cluj dar la Cupa CFR 1907 va participa si grupa 2007 (antrenor Dorin Tuturas). Turneul va avea loc la baza sportiva din Parcul Feroviarilor si se va desfasura pe parcursul zilei de sambata cu participarea unui număr de 16 echipe. Primavera va juca în grupe cu Tampa Brasov, Dribli Cluj si Balmazujvaros (Ungaria).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img