More


  Declarații după nebunia de la Gâlgău

  =

  nastai

  Tehnicianul campioanei Sălajului a ținut să își felicite jucătorii pentru partida memorabilă făcută în fața sătmărenilor.

  Chiar dacă a pierdut cu 1 – 2 meciul tur și chiar dacă în returul de sâmbătă a fost condusă cu 2 – 0, Luceafărul Bălan a reușit să revină miraculos și să obțină o victorie de pus în ramă, prin care și-a asigurat prezența în Liga a III-a.

  La finalul meciului, tehnicianul Marius Pașca a ținut să își felicite jucătorii pentru partida memorabilă făcută în fața sătmărenilor.

  ”Îmi felicit echipa că a avut putere și caracter. Am început timorați și le-am făcut cadou două goluri adversarilor, dar mă bucur că am avut puterea să revenim. Am spus că avem jucători cu experiență, cu care lucrez de câțiva ani și le știam calitățile. Îi felicit pe toți și în special pe Radu Pop care a fost motorul acestei echipe. Consider că atât eu, cât și jucătorii ne-am făcut datoria vizavi de etapele pe care trebuia să le parcurgem și obiectivele propuse. Satisfacția promovării este și mai mare fiindcă am reușit să eliminăm Olimpia II Satu Mare, care este un nume în fotbalul românesc”, a declarat Marius Pașca pentru sportulsălăjean.ro, , cel care a reușit să își resusciteze jucătorii, la pauză, când oaspeții conduceau cu 2 – 1.

  ”La pauză am avut o discuție mai aprinsă cu jucătorii, am schimbat sistemul de joc și spre satisfacția noastră ne-a ieșit tot.Le mulțumim celor de la Dumbrava Gâlgău care ne-au pus la dispoziție baza sportivă, dar și publicului minunat. Capitala fotbalului în Sălaj este în comuna Bălan și s-a văzut acest lucru”, a adăugat Pașca.

  Tehnicianul care în 2008 a mai reușit o promovare în Liga a III-a cu FC Zalău speră ca la Luceafărul Bălan să se găsească soluții pentru a se continua în eșalonul superior. ”Cât mai rapid va avea loc o ședință. Sperăm să identificăm și să găsim soluții de ordin financiar și să continuăm în Liga a III-a. Noi ne-am făcut datoria și am promovat, acum conducerea va gândi ce este mai bine de făcut. Suntem un club bine organizat și am putea juca în Liga a III-a. Am avea nevoie doar de 4 – 5 jucători pentru a întări lotul, însă doar cu jucători din județ”, a încheiat Marius Pașca.

  Dacian Nastai: ”Omul în plus și arbitrajul au făcut diferența!”
  De partea cealaltă, șeful centrului de copii și juniori de la Olimpia, Dacian Nastai, a dat vina pe arbitraj pentru înfrângerea de la Gâlgău. Acesta a amintit că eliminarea portarului Cherecheș a cântărit mult în economia meciului și că la golul trei marcat de gazde din lovitură liberă mingea a fost în mișcare și reușita trebuia anulată iar penalty-ul de la 4-2 a fost gratuit acordat gazdelor.

  ”Vom trimite un memoriu la FRF cu înregistrarea meciului. Nu se poate așa ceva ce ne-a făcut arbitrul. Am avut penalty, Mircea Bolba a fost trimis aiurea în tribună …Felicit echipa gazdă dar atât vreau să spun… viitorul fotbalului românesc îl reprezintă tinerii, juniorii, iar azi cineva și-a bătut joc de ei!” a punctat Dacian Nastai.

  Olimpia II Satu Mare a ratat promovarea în liga a 3 a după ce în tur a câștigat cu 2-1 iar în retur, sâmbătă în minutul 21 conducea cu 2-0. Luceafărul Bălan a revenit și a câștigat incredibil cu 5-2 .
  Județul Satu Mare mai bifează un an în care campioana rămâne la nivel de liga a 4-a. Cum s-ar zice …noi cu elita , ei cu promovarea! Iar din 2011 nicio campioană a Sătmarului nu a mai reușit să treacă peste barajul promovării. Un adevăr trist!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img