More


  Elevi-jandarmi, în stagiu de practică la Satu Mare

  =

  Trei elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni îşi desfăşoară stagiul de practică la Jandarmeria Satu Mare. Aceştia vor sta la Satu Mare în perioada 08 iunie -17 iulie, fiind elevi sătmăreni din anul I ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, şi îşi desfăşoară stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

  Toate cunoştinţele acumulate până acum urmează a fi aplicate pe durata stagiului de practică, ce se va desfăşura timp de 30 zile lucrătoare. În această perioadă, elevii alături de tutori jandarmi vor avea posibilitatea de a pune în practică, pe timpul misiunilor specifice de ordine publică, noţiunile teoretice dobândite până în prezent, pentru a-şi forma deprinderile necesare în viitoarea carieră militară. Aceştia au fost repartizaţi să desfăşoare stagiul de practică la Satu Mare şi Carei.

  Elevii-jandarmi sunt originari de pe meleaguri sătmărene, aceştia fiind selecţionaţi şi recrutaţi la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img