More


  Emanuel Gyenes ia startul la Szandavaralya

  =

  mani-gyenes

  Etapa a patra a Campionatului Naţional de enduro cross al Ungariei, amânată acum ceva timp din cauza vremii nefavorabile se va desfăşura astăzi. La 300 de km de Satu Mare, la Szandavaralya. Acolo unde va lua startul şi sătmăreanul Emanuel Gyenes.

  Mani conduce în clasamentul general al competiţiei, cu 15 puncte avans în faţa unui slovac. În total sunt programate şapte etape, iar cu o victorie astăzi, riderul nostru ia o obţiune serioasă pentru câştigarea campionatului ţării vecine în premieră. “Nu am mai fost niciodată pe acest traseu, aşa că nu ştiu prea multe. Sper să reuşesc o nouă victorie şi să iau o obţiune serioasă pentru a câştiga şi campionatul din Ungaria“, a completat Mani.

  Acesta va concura la un Sherco de 300 cm cubi, la clasa A. Iar la clasa C va porni un alt sportiv sătmărean, Cristian Ardelean. Pentru Mani este un bun prilej de pregătire în vederea participării la Red Bull Romaniacs, cel mai dur hard-enduro din lume, acolo unde Gyenes deţine un record. Este singurul care a participat la toate ediţiile de până acum.
  Dani C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img