More


  FAYDEE a făcut senzaţie la Satu Mare. Mesajul acestuia către public: “VĂ IUBESC”

  =

  a

  1

  Artistul australian Faydee a susţinut sâmbătă seara unul dintre cele mai electrizante concerte care au avut loc până acum în Satu Mare. Sătmărenii au umplut pur şi simplu Centrul Nou pentru a vedea show-ul susţinut de vedeta australiană.

  Seara a debutat cu concertul susţinute de Emanuel Mirea Band, artistul mărturisind că se întoarce întotdeauna cu plăcere pe scena de acasă, având de fiecare dată emoţii la fel de mari. Au urmat cei de la Maxim, a căror piese au fost apreciate de publicul tânăr. Însoţită de două dansatoare sexy, Elena Gheorghe a susţinut un recital live de execepţie. Publicul a fredonat alături de vedetă piesele sale celebre, precum: “Până dimineaţă”, “The balkan girls”, “Mama mia”, “Midnight sun”, “Ochi căprui”, “Soarele meu”, “Te ador” şi multe altele.

  Punctul culminant al serii l-a constituit concertul vedetei Faydee. Mii de sătmăreni, din toate colţurile judeţului, au exultat la intrarea în scenă a celebrei vedete din Australia. Acesta i-a suprins pe spectatori adresându-le câteva cuvinte în limba română: “vă iubesc”, “mă distrez bine” şi a atras publicul prin diverse jocuri interactive. “Can’t let go” şi “Lullaby” au încins atmosfera, iar la final publicul l-a chemat din nou pe scenă pentru o ultimă piesă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img