More


  Fetele lui Pricop, bune şi pe nisip

  =

  beach

  Timp de două zile, în capitală s-a desfăşurat prima ediţie a Beach Volley Bucharest Tournament, adică o competiţie rezervată voleiului pe nisip. Competiţia a fost rezervată voleibalistelor Under 18, dar a avut loc şi un open la masculin.

  În total au fost prezente 39 de echipe, printre care şi una din Satu Mare. Elevele lui Adrian Pricop, Beata Vaida şi Adriana Matei, au reprezentat cu brio oraşul reuşind să câştige competiţia la feminin. Şi au avut două zile de foc, cu un total de nouă meciuri în care nu au pierdut nici măcar un set.

  O performanţă importantă, care face cinste voleiului sătmărean. Mai ales că, în perioada 4-8 august, la Satu Mare va avea loc un puternic turneu de beach volei feminin.

  Din postura de câştigătoare, Adriana Matei şi Beata Vaida sunt în pole-position pentru participarea la Balcaniada de la Plovdiv, Bulgaria, din perioada 12-14 iunie.

  Deşi poate multă lume nu ştie, beach volei-ul este un sport cu notorietate în lume, iar antrenorul Adi Pricop visează frumos cu această echipă: calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

  La turneu au fost prezenţi şi reprezentanţi ai forului naţional de specialitate, iar, legat de Satu Mare, s-a discutat înfiinţarea în viitor a unui centru de excelenţă.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img