More


  Florin Faur de la Unio, vicecampion balcanic

  - Advertisement -

  judo

  Judoka de la CS Unio au participat la finalul săptămânii trecute la două competiţii importante. Una a avut loc la Craiova, Campionatul Balcanic de cadeţi (U 18) şi cealaltă la Celje în Slovenia, la Cupa Europei.

  La Craiova, Florin Faur, la -90 kg, a avut o evoluţie bună, reuşind să cucerească medalia de argint şi titlul de vicecampion balcanic. Florin Faur a învins un bulgar, Yani Madzharov prin ippon, apoi pe sârbul Ivan Vidojevic, tot prin ippon, iar pentru un loc în finală l-a învins pe muntenegreanul Andrija Rasovic prin acelaşi procedeu, ippon. În ultimul act, sătmăreanul s-a aflat față în față cu Zvezdan Djukic din Muntenegru. Din păcate a pierdut, însă chiar și medalia de argint reprezintă un rezultat excelent. Amintim că Florin Faur mai are în palmares, printre altele, un titlu de campion balcanic la Under 15, bronz balcanic la Under 15 și 9 titluri naționale.

  După concursul de la Craiova s-a întors în Pitești acolo unde se află în pregătiri cu lotul național. Un alt sportiv de la CS Unio-CSM s-a aflat duminică la Celje în Slovenia la Cupa Europei. Lorand Samel a câștigat un meci cu un croat, iar apoi a pierdut cu un italian la 100 kilograme. La categoria sa au fost înscriși 19 judoka. Urmează etapa de zonă de la Borș la U12 și U13, iar la sfârșit de săptămână, Mihaela Faur (78 kg) și Dora Kovacs (70 kg) se vor afla în Zrenjanin (Serbia) la Campionatul Balcanic de juniori (Under 21).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img