More


  Fostul olimpist Apostu l-a transferat pe Bumba în Israel

  =

  bumba_Gol2

  Claudiu Bumba, unul dintre cei mai buni jucători de la ASA Târgu-Mureş în sezonul precedent, a semnat aseară un contract pe patru ani cu Hapoel Tel Aviv din Israel.

  Jucător crescut de Atletic 94 Satu Mare, Claudiu Bumba a fost forţat de ASA să plece. Ardelenii au primit 650.000 de euro, iar fostul elev a lui Paul Mihai va fi recompensat cu un salariu stagional de 350.000 de euro.
  Interesant e că o parte din suma de transfer va ajunge şi în fotbalul sătmărean. Clubul Atletic 94 Satu Mare, cel care l-a crescut şi promovat pe Bumba de la vârsta de 9 ani va încasa un procent important din suma de transfer. Surse din cadrul grupării sătmărene susţin că ar fi vorba de ceva mai mult de 20% din suma de transfer.

  De transferul lui Bumba în Israel s-a ocupat în mare parte , în calitate de impresar, fostul atacant al Olimpiei, Bogdan Apostu. După despărţirea de Olimpia, Apostu a pus ghetele-n cui şi s-a apucat de impresariat. Iar transferul lui Bumba la campioana Israelului pare a fi până acum cel mai important pentru impresarul… Apostu.

  Aceasta este a doua tentativă a lui Bumba în străinătate. El a mai petrecut aproape doi ani la AS Roma Primavera, dar n-a prins şi echipa mare a celor din capitala Italiei. Cu banii pe Bumba, ASA îşi va mai plăti o parte din datoriile uriaşe care au trimis-o pe marginea prăpastiei, fiind aproape de insolvenţă.
  F.M.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img