More


  Fotbal judeţean / Avem promovatele

  =

  energia-negresti-oas

  Fotbalul judeţean şi-a aflat după acest week-end promovatele în eşaloanele superioare. Din Liga a V-a şi-au câştigat dreptul de a juca în Liga a IV-a Viitorul Viile Satu Mare şi Platanul Marna, iar în Elite le-am putea vedea pe Energia Negreşti şi Fortuna Căpleni.

  Ultima echipă care şi-a câştigat acest drept după un meci restant din week-end a fost Energia Negreşti, formaţie care s-a impus cu 5-1 în faţa celor de la AS Livada, în seria A a eşalonului patru. Conform calculelor, negreştenii mai au un joc de disputat, dar nu mai contează rezultatul din ultima partidă la Cărăşeu. “Vom avea o şedinţă şi dacă vom avea resurse ne vom înscrie în Elite. Când am dat jucătorii importanţi la Oraşu Nou am folosit 4-5 juniori care, iată, şi-au făcut treaba şi am promovat atât echipa cât şi tinerii“, a spus antrenorul negreştean Vasile Belbe. Energia mai are de jucat restanţa de la Cărăşeu, dar acest meci contează doar pentru palmares, pentru că din punct de vedere al primului loc din clasament, lucrurile nu se mai pot schimba.

  Fortuna Căpleni, campioana seriei B, şi-a asigurat primul loc cu câteva etape înainte, în dauna celor de la Crasna Moftinu Mic.

  În Liga a V-a, seria A s-a încheiat mai devreme, acolo unde Platanul Marna şi-a câştigat dreptul de a juca în Liga a IV-a. Iar din seria B vine Viitorul Viile Satu Mare, care a învins la finalul săptămânii trecute cu 7-6 Recolta II Dorolţ.

  Însă mai multe despre componenţa seriilor şi a noilor ediţii din Elite, Liga a IV-a şi a V-a vom afla după Adunarea Generală a AJF Satu Mare care va avea loc pe 25 iulie.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img