More


  Gata cu bătăile pe terenurile de fotbal! BIG BROTHER va supraveghea meciurile!

  - Advertisement -

  pref

  Comisia Judeţeană de Antiviolenţă în Sport s-a reunit ieri pentru şedinţa din trimiestrul doi. Pe ordinea de zi au fost două puncte interesante, solicitarea ATOP în vederea sprijinului pentru stoparea violenţei din sport, dar şi un bilanţ al campionatului judeţean coordonat de AJF.

  Au răspuns prezent Virgil Dragoş – DJST Satu Mare, Marius Mureşan – IPJ, Sergiu Blaga – Poliţia Locală, Ştefan Szilagyi – AJF Satu Mare, Gheorghe Istrăuan – CS Unio, Dumitru Petru – IŞJ, Daniel Chiorea – AJL, Aurel Pop – IJJ, Angelo Miklosi – DSP, şedinţa fiind condusă de suprefectul Tamas Alftatter.
  După ce preşedintele Ştefan Szilagyi a prezentat bilanţul actelor de indisciplină de pe terenurile din judeţ, s-a trecut la punctul cel mai important, cel în care s-a discutat efectiv despre diminuarea violenţei în sport. O propunere foarte interesantă şi de luat în seamă este aceea de a monta camere video de supraveghere pe toate terenurile unde se joacă fotbal în cadrul ligilor judeţene, bineînţeles, cu sprijinul ATOP. Aceeaşi instituţie a sărit în ajutorul comisiei de antiviolenţă prin tipărirea de afişe care îndeamnă la fair-play, acestea urmând să fie lipite în vestiarele echipelor şi în sălile de sport cu activitate.
  La rubrica “diverse“ s-a decis ca un membru al comisiei din cadrul Prefecturii să fie prezentă la Adunarea Generală a AJF-ului de pe 25 iulie, în persoana secretarului general Virgil Dragoş. Iar o altă propunere, de la IJJ, a reprezentat-o faptul că biletele pentru locurile cu scaun de pe stadionul Olimpia nu sunt numerotate, conform legii 4/2008, iar astfel, în caz de nevoie, jandarmeria întâmpină probleme în momentul unor eventuale evacuări.
  La final, suprefectul Tamas Altfatter a cerut să fie trimisă Primăriei Satu Mare o adresă cu privire la absenteismului reprezentanţilor de la CSM Satu Mare la ultimele şedinţe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img