More


  Începe aventura pentru promovare

  - Advertisement -

  hanbal

  Aventura handbaliştilor de la CSM Satu Mare la barajul de promovare începe astăzi. După ce s-a clasat pe doi în acest sezon al Diviziei A, elevii lui Nicolae Istrate participă la Bucureşti, la sala Lucian Grigorescu, la turneul care îi poate duce în Liga Naţională.

  Delegaţia sătmăreană, formată din 12 jucători a pornit joi la ora 7.00 spre Bucureşti cu gândul de a face o figură frumoasă în capitală. CSM face parte din grupa a doua, alături de Pandurii Tg Jiu, locul 11 în Liga Naţională şi CSM Focşani, locul patru în seria A a ligii secunde.

  Astăzi de la ora 13.00, CSM-ul va juca în compania celor de la CSM Focşani. Apoi sâmbătă de la aceeaşi oră gruparea sătmăreană va întâlni echipa din Tg. Jiu. Duminică, după o zi de odihnă handbaliştii noştri vor evolua din nou pentru a afla locul din clasamentul final. Prima echipă din fiecare grupă va juca de la toamnă în Ligă.

  Udriştioiu, care are programată nunta, şi Olah, căruia i s-a încheiat contractul nu au făcut deplasarea la Bucureşti. “Mergem să ne facem jocul, avem ca obiectiv sa batem echipa din Focşani. Vom vedea ce va fi la final, sper să terminăm turneul cu fruntea sus“, a spus Nicolae Istrate.

  Ne aducem aminte de vara lui 2009, atunci când gruparea sătmăreană a participat la barajul de la Bucureşti şi a promovat în Liga Naţională. Atunci a învins în sala Floreasca din capitală Ploieştiul cu 28-27, Craiova cu 40-32 şi a pierdut în faţa Braşovului, 22-29 şi a mers alături de Braşov în prima ligă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img