More

    Inna a făcut show de Zilele Judeţului

    inna1

    Manifestările organizate cu ocazia Zilelor Judeţului Satu Mare s-au încheiat duminică seara cu concertele susţinute de trupele Children of Distance din Ungaria şi Deep Central, respectiv de îndrăgita interpretă Inna. Recitalurile au fost urmate de un spectaculos foc de artificii.

    Inna a fermecat publicul
    Seria concertelor organizate de Zilele Judeţului a continuat duminică seara la scena amplasată în Centrul Nou. Lumea a început să se adune în număr tot mai mare în faţa scenei odată cu concertul trupei maghiare Children of Distance, o trupă foarte apreciată în ţara vecină. Numărul spectatorilor a crescut rapid după ce pe scenă a urcat trupa Deep Central, care a oferit un recital de excepţie.

    Însă punctul culminant al serii l-a constituit recitalul îndrăgitei interprete Inna. Chiar dacă Inna a încurcat puţin oraşul Satu Mare cu Baia Mare, publicul care îi ştia toate versurile a iertat-o imediat. Publicul a fredonat alături de vedetă piesele sale celebre. La final, la cererea fanilor, Inna a cântat din nou piesa “Strigă”.

    inna2

    Buchete de flori pentru vedetă
    Preşedintele Adrian Ştef şi vicepreşedintele Mircea Govor, alături de prefectul districtului Ostalb, Klaus Pavel, i-au pregătit o surpriză îndrăgitei vedete, căreia i-au oferit câte un buchet de flori. Cu această ocazie, Inna şi-a cerut iertare pentru confuzie, spunând că este “mică şi nevinovată”. Inna a declarat că scena pe care a evoluat este una dintre cele mai frumoase şi bine organizate pe care a cântat vreodată în România, adăugând că va reveni cu plăcere la Satu Mare dacă va fi invitată din nou.

    Cea de-a treia ediţie a Zilelor Judeţului Satu Mare s-a încheiat cu un superb foc de artificii, care a fost urmărit cu sufletul la gură de miile de sătmăreni adunaţi în Centrul Nou.

    Szasz Lorand

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE