More

    Israelul caută muncitori la Satu Mare

    israel

    Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare oferă sătmărenilor posibilitatea de a-şi găsi un loc de muncă în domeniul construcţiilor în statul Israel. Pentru a ajunge să lucreze în Israel, sătmărenii trebuie să fie calificaţi în meseria de dulgher pentru cofraje de construcţie industrială, fierari-betonişti – îndoirea fierului (cunoaşterea citirii planurilor de construcţie este obligatorie), zidari-faianţari şi zidari-tencuitori.

    Totodată trebuie să mai îndeplinească o serie de condiţii printre care să nu mai fi lucrat anterior în Israel, să nu aibă rude de gradul întâi care să lucreze în această ţară, să nu aibă cazier judiciar, să fie apţi din punct de vedere fizic şi psihic, să nu sufere de boli cronice.

    Contractele se încheie pe o perioadă de un an cu posibilitatea de prelungire până la o durată maximă de 63 de luni. Salariul lunar minim brut este de 1.540 de dolari. Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi se pot adresa AJOFM Satu Mare în fiecare zi, de luni până vineri.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE