More


  Juniorii A, felicitaţi de oficialităţi!

  - Advertisement -

  Conferinta-Olimpia-9

  La nivelul juniorilor A, Olimpia a câştigat în această săptămână prima ediţie a Cupei Federaţiei. Elevii lui Lulu Dragomir s-au impus marţi la penalty-uri după o finală tensionată cu CSM Râmnicu Vâlcea la care a asistat toată conducerea FRF. Ieri, trofeul câştigat la Mogoşoaia a fost prezentat, în cadru festiv, într-o conferinţă de presă la stadionul Olimpia la care a ţinut să fie prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef.

  “Îi felicit pe aceşti băieţi, pentru acest trofeu câştigat. Am mare încredere în ei că vor ajunge în scurt timp la echipa mare. Lumea trebuie să înţeleagă că dacă am pornit acest proiect avem datoria de a-l continua. Olimpia nu e a lui Adrian Ştef, a lui Dorel Coica sau a lui Dan Băbuţ ci a acestor copii, a sătmărenilor”, a punctate preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef care a mai amintit că îşi doreşte ca pe viitor să le poată asigura acestor juniori condiţii mai bune de antrenament.

  “De aceea vrem să preluăm şi să amenajăm baza sportivă de la Someşul. Unde sperăm ca împreună cu Federaţia să punem bazele unui centru de excelenţă. Am vorbit de multe ori cu preşedintele Răzvan Burleanu şi dacă vom prelua acea bază ne vor sprijini pe viitor. Avem copii talentaţi care au nevoie de acest club care să evolueze în Liga a 2-a , şi, de ce nu, pe viitor chiar în prima ligă”, a mai amintit Adrian Ştef.

  oliprimar

  Acesta i-a rugat pe consilieri să nu politizeze sportul şi mai ales Olimpia. “Dacă am promis sprijin trebuie să ne ţinem de cuvânt. Nu să dăm bani cu ţârâita”, a spus Adrian Ştef cu trimitere la consilierii locali.

  De altfel, Consiliul judeţean şi-a onorat până acum obligaţiile financiare faţă de Olimpia. Anul acesta s-au alocat 800.000 lei din cota de 1.200.000 urmând ca diferenţa să fie dată în a doua parte a anului.

  “Eu nu fug de răspundere, voi fi mereu alături de acest proiect, acum aştept ca şi consiliul local să respecte înţelegerea”, a adăugat preşedintele CJ, Adrian Ştef.

  Imediat după întâlnirea de la stadion, primarul Dorel Coica a ţinut să-i felicite pe juniori şi i-a primit în sala mică de şedinţe. “Îi felicit şi eu pe aceşti băieţi pentru trofeu şi-i asigur de tot sprijinul meu şi al Primăriei şi pe viitor. Subiectul Olimpia nu trebuie politizat“, a transmis primarul Dorel Coica. Alături de primarul Coica s-a aflat şi deputatul Octavian Petric.

  Catrinel Raţ, oficial manager sportiv la Olimpia
  În cadrul conferinţei de presă de la stadion, preşedintele executiv Dan Băbuţ l-a anunţat oficial ca nou manager sportiv la Olimpia pe Catrinel Raţ. Fost vicepreşedinte la club între 1995 şi 1997 şi apoi preşedinte până-n 2008, Catrinel Raţ s-a arătat încântat de revenirea în fotbal. „Am stat lângă Olimpia şi în perioade foarte bune, dar şi în perioade foarte proaste. În 2007, datorită lipsei oricărui sprijin financiar, a trebuit să mut echipa la Şimleu. Nu a fost o decizie uşoară. Sper că aportul meu să fie unul bun şi consistent. Olimpia este pe un drum bun şi ştiu că rezultatele bune vor aduce suporterii înapoi la stadion. Sper să începem să jucăm fotbal spectaculos. Un meci de 4-3 cu siguranţă va fi mai atractiv decât un 1-0 şi va aduce oamenii pe stadionul Olimpia. Sunt posturi deficitare pe care vom încerca să le acoperim, de ce nu, chiar de la echipa de juniori aici prezentă”, a afirmat Catrinel Raţ. Catrinel Raţ îl înlocuieşte pe Ioan Gurzău a cărui prezenţă de o jumătate de an la Satu Mare a fost “sublimă… dar a lipsit cu desăvârşire” vorba lui nenea Iancu… Înregistrarea conferinţei de presă va putea fi urmărită luni seară, de la ora 20,45 în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img