More


  Luceafărul Decebal, campioana morală!

  =

  decebal

  Final de sezon în Liga a 4-a Elite. Olimpia II Satu Mare și-a respectat blazonul și, cu titlul deja în buzunar, a câștigat duminică și la Tășnad, cu Unirea. Iar victoria “satelitului” la Tășnad trimite Unirea pe ultimul loc și cu un pas în Liga a 4-a.

  Cetate Ardud se salvează miraculos după două victorii în trei zile, joi 3-0 cu Știința Beltiug și 2-1 duminică cu Luceafărul Decebal. E adevărat că Luceafărul s-a prezentat la Mădăras fără o parte din titulari, odihniți pentru finala Cupei de miercuri.

  La Dorolț, meci tensionat între Recolta și Voința Doba. Trupa lui Sorin Ionescu s-a impus cu 3-2 și a terminat pe șase campionatul. Micula n-a avut emoții cu Botizul lui Nelu Donca în vreme ce șvabii din Cămin nu s-au mai obosit să facă deplasarea la Beltiug…

  Unirea Tășnad ar putea fi salvată totuși de retrogradare chiar de… Olimpia II Satu Mare. Tășnădenii rămân în Elită dacă Olimpia II câștigă barajul de promovare în Liga a 3-a!

  Luceafărul Decebal a pierdut pe final un campionat pe care l-a avut în mână. Dar ultima decizie a comisiilor AJF a schimbat liderul, iar acum Olimpia II va juca barajul de promovare. Merită felicitări cei de la Decebal, care au arătat că şi într-o mică comunitate, dacă există pasiune şi dorinţă se poate ajunge la o performanţă incredibilă. Putem chiar spune că Luceafărul Decebal este campioana morală a primei ediţii a Ligii a IV-a Elite. Şi asta fără să luăm din merite tinerilor şi antrenorilor echipei a doua a Olimpiei.

  Iată rezultatele ultimei etape:
  Cetate Ardud – Luceafărul Decebal 2-1
  Turul Micula- Sportul Botiz 4-1
  Viitorul Vetiş- Someşul Oar 4-2
  Unirea Tăşnad – FC Olimpia II 1-4
  Recolta Dorolţ- Voinţa Doba 2-3
  Ştiinţa Beltiug– Schwaben Cămin 3-0 (neprezentare)

  Conform clasamentului, ar mai fi de jucat o restanţă, între Recolta Dorolţ şi Schwaben Cămin, un meci care oricum nu mai poate schimba locurile din clasament, doar Căminul, dacă va câştiga poate urca un loc.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img