More


  Mai mulţi taţi şi fii au luat la bătaie oameni nevinovaţi

  - Advertisement -

  scandal

  Vineri după-amiază poliţiştii Secţiei Carei au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că în localitatea Răduleşti, judeţul Satu Mare, o persoană a fost agresată.

  Din cercetările efectuate a rezultat faptul că pe fondul unor neînţelegeri mai vechi un bărbat de 52 de ani, împreună cu fiul său de 27 de ani, l-ar fi agresat fizic pe Mihai M., fiindu-i aplicate lovituri cu picioarele la nivelul corpului. Incidentul s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan. Partea vătămată a refuzat transportarea la unitatea medicală.

  Sâmbătă, la ora 11.00, poliţiştii Secţiei Valea Vinului au fost sesizaţi despre faptul că la ora 09.00 o persoană de sex masculin ar fi fost agresată pe raza localităţii Culciu Mic, judeţul Satu Mare. Oamenii legii au stabilit că pe fondul unor neînţelegeri Ioan V. şi fiul său l-ar fi agresat fizic pe Petre M. Nu a fost necesară acordarea de îngrijiri medicale. În situaţiile menţionate anterior s-au întocmit dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Persoanele sunt cercetate în stare de libertate.
  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img