More


  Mani Gyenes, pe 4 în Ungaria

  =

  mani-gynes

  Etapa a patra a Campionatului de enduro-cross al Ungariei s-a desfăşurat sâmbătă pe traseul de la Szandavaralya. Acolo unde au participat peste 60 de rideri, printre care şi doi sătmăreni: Emanuel Gyenes de la Autonet Motorcycle Team la clasa A şi Cristian Ardelean la clasa C.

  Dacă Cristi Ardelean nu a terminat cursa din cauza unor probleme, Mani s-a clasat pe poziţia a patra, în etapa a patra. Asta după ce s-a aflat pe locul doi, dar cu 40 de minute înainte de final a fost nevoit să facă un pit-stop pentru a alimenta şi a căzut două poziţii. “Majoritatea concurenţilor de la clasa A au motoare în patru timpi, care consumă mai puţin şi nu trebuie să alimenteze pe parcursul cursei. Eu consum mai mult şi a fost nevoie de o oprire care m-a dus pe locul patru. Traseul mi-a plăcut, a fost uscat, plin de praf şi cald, dar a fost bine”, a completat Mani.

  După această clasare, sătmăreanul conduce clasamentul general, având acum zece puncte în faţa unui slovac. Următoarea competiţie la care Gyenes va participa are loc în perioada 14-18 iulie, la Sibiu, Red Bull Romaniacs, cel mai dur hard-enduro din lume, acolo unde deţine un record. Este singurul care a participat la toate ediţiile de până acum. Doar că pe 18 este programată şi etapa a cincea a campionatului din ţara vecină, acolo unde Mani îşi doreşte să fie prezent.

  Dan C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img