More


  Meci decisiv pentru promovare

  =

  oli2

  Victoria cu 2-1 de pe stadionul Olimpia de acum o săptămână oferă prima şansă elevilor lui Mircea Bolba şi Cristian Popa în barajul de promovare în Liga a III-a. Returul se va juca azi la Gâlgău, iar Luceafărul Bălan îşi va vinde scump pielea.

  Nu se va juca la Bălan ci pe cocheta bază din Gâlgău, pe un teren ceva mai mic, însă Mircea Bolba a declarat ieri că Olimpia II are prima şansă, pentru că Luceafărul trebuie să marcheze pentru a forţa promovarea.

  “Eu zic că terenul de dimensiuni mai mici ne avantajează pe noi. Luceafărul Bălan trebuie să marcheze, dar noi ne putem regrupa uşor pe un teren mai mic şi să încercăm să marcăm. Dacă dăm gol suntem promovaţi. Ne confruntăm cu probleme de lot, dar nu mergem să ne dăm bătuţi“, a completat Bolba.

  Referitor la absenţe, Bolba şi Popa nu se vor putea baza pe portarul Anca-Trip, cel care a apărat în tur şi care a ales acum să plece în vacanţă. Locul său va fi luat de mai tânărul Cherecheş. Paul Cristian este accidentat şi va fi disponibil abia pentru startul pregătirilor pentru noul sezon, Romario Rus şi Florin Mureşan sunt incerţi, iar Bîgiu nu s-a întors la echipa sătmăreană. În plus, mijlocaşul Donca are varicelă şi nu va evolua sigur în acest meci.

  Chivari, jucător de lot naţional, s-a pregătit în aceste zile cu satelitul şi poate însemna o soluţie în partida de la Gâlgău, meci care începe la ora 17.30.

  În concluzie, un meci greu pentru tinerii jucători ai echipei satelit, care trebuie să ţină de rezultat, sau să încerce să marcheze un gol care ar duce Olimpia II în eşalonul al treilea, acolo unde îi este locul.

  Antrenorul celor de la Bălan, Marius Paşca, un bun cunoscător al fotbalului sătmărean a declarat după partida tur că echipa sa păstrează încă şanse reale la promovare şi că va aborda o altă tactică în retur.

  Pentru acest joc decisiv cu Luceafărul Bălan primul “11“ al Olimpiei II ar putea arăta astfel: Cherecheş – R. Pop, Heil, Griszhaber, Ciul, Ştef, Chivari, Ionescu, Cădar, P. Pop.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img