More


  Mergem la baraj!

  - Advertisement -

  handbal

  Echipa de handbal de la CSM Satu Mare a încheiat pe locul doi sezonul Diviziei A, seria B şi acum se pregăteşte pentru participarea la barajul de promovare în Liga Naţională.
  Baraj care se va disputa în perioada 5-7 iunie la Bucureşti, pe teren neutru, în sala Lucian Grigorescu. Pe lângă CSM, în grupa a doua au mai intrat CSM Focşani şi, una dintre cele două echipe din Liga Naţională, Steaua sau Tg. Jiu, care vor fi alese după tragerea la sorţi. În cealaltă serie, pe lângă una dintre cele două formaţii din Ligă mai fac parte Danubius Galaţi şi colega de serie a sătmărenilor, U Cluj.
  CSM-ul sătmărean nu se va putea baza însă pe doi jucători de bază. Udriştioiu are programată nunta, iar Janos Olah nu mai poate evolua în liga a doua din cauza regulamentului. Regulament care nu permite folosirea în Divizia A a jucătorilor străini, Janos fiind originar din Ungaria.
  Şedinţa tehnică este programată vineri de la ora 10.00, când s-ar putea trage la sorţi programul. Grupa a doua a CSM-ului îşi va juca meciurile vineri şi sâmbătă de la 13.00, respectiv duminică de la 12.00. Într-una din zile, elevii lui Nicolae Istrate vor sta, datorită faptului că doar trei echipe fac parte din fiecare grupă. Iar câştigătoarele grupelor merg direct în Ligă. “Ne putem bate cu Focşaniul. Mergem să ne jucăm şansa. Steaua va fi o nucă tare, o echipă care s-a întărit pentru a rămâne în Liga Naţională. Vom vedea ce se va întâmpla la Bucureşti“, a spus Istrate.
  Ne aducem aminte cu ani în urmă, în vara lui 2009 când gruparea sătmăreană a participat la barajul de la Bucureşti şi a promovat în Liga Naţională. Atunci a învins în sala Floreasca din capitală Ploieştiul cu 28-27, Craiova cu 40-32 şi a pierdut în faţa Braşovului, 22-29 şi a mers alături de Braşov în prima ligă.
  Acum e greu de spus dacă avem şanse reale la promovare, însă cert este că, s-ar putea ca de la toamnă echipa să nu reuşească să înceapă sezonul din lipsă de bani. Dar mai e mult până la toamnă…
  Dani C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img