More


  Mihaela Faur de la CS Unio, pe podium la Balcaniadă

  =

  faur

  Veşti bune de la secţia de judo de la CS Unio Satu Mare. Mihaela Faur a cucerit medalia de bronz la Campionatul Balcanic, la Under 21. În localitatea Zrejnanin din Serbia, eleva lui Mihaly Terely a reuşit să prindă ultimul loc al podiumului, la categoria de greutate 78 kg.

  În total opt sportive s-au întrecut la această categorie duminică. În primă fază sportiva a trecut de Teodora Eneva din Bulgaria, pe care a învins-o prin ippon. Tot prin ippon a trecut și de Teodora Susic din Bosnia&Herţegovina.

  În urma acestor două victorii, Mihaela Faur şi-a asigurat medalia de bronz. În lupta pentru intrarea în finală a pierdut cu Bora Cigdem din Turcia, deşi a condus după primele două minute și jumătate. Mihaela se află într-o formă bună în anul 2015. Pe lângă bronzul de la Balcaniadă, a mai cucerit până acum două titluri de vicecampioană la Campionatul Național Under 21 și Under 23.

  Și antrenorul ei speră într-un rezultat bun și la o competiție viitoare de seniori, la Cupa Europei. Cei mai mici judoka de la CS Unio au participat tot în week-end la o fază de zonă în Oradea.

  Însoțiți de Ramona Igna, sătmărenii care s-au calificat la faza finală sunt:
  – Under 11: Cris Felber (locul I, 38 kg), Luca Felber (I, 42 kg);
  – Under 12: Raul Oprea (II, 55 kg);
  – Under 13: Dominic Stan (I, 38 kg), Sergiu Oprea (I, 50 kg)
  Pentru judoka de la CS Unio urmează finalele de copii, dar şi Balcaniada U 15, în Muntenegru, unde Jennifer Czerlau va concura la 57 kg.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img