More


  Mii de persoane din judeţ şi-au petrecut minivacanţa de Rusalii la ştrand

  =

  aquastar

  Soarele şi căldura i-au scos pe sătmăreni la ştranduri ieri, în a doua zi de Rusalii, cu atât mai mult cu cât a fost şi zi liberă. În aceste condiţii, aceştia au ales să-şi petreacă minivacanţa de Rusalii în bazine sau pe tobogane.

  Sute de persoane la ştrandul Nord Vest Termal Park
  Câteva sute de persoane, atât vârstnici, cât şi tineri sau copii, au ales ieri bazinele ştrandului Nord Vest Termal Park. Dacă cei mai în vârstă au ales să beneficieze de proprietăţile curative ale apei termale, cei tineri au preferat să înoate şi să sară în bazinele de înot.

  O parte dintre cei tineri au venit în gaşcă la ştrand. “Ne bucură faptul că afară e soare şi am venit cu o gaşcă de prieteni să ne răcorim la ştrand. Apa este foarte bună, atmosfera la fel, aşa că-i mai aşteptăm şi pe alţii”, ne-a spus unul dintre tineri.

  Un alt tânăr a arătat că, de fapt, trebuia să fie la muncă, dar a ales ştrandul. “Trebuia să fiu la muncă acum, dar eu ştiu că de Rusalii avem zi liberă. Aşa că m-am conformat. Voi vedea mâine ce se va întâmpla şi ce va spune şeful meu. Deocamdată mă distrez cu prietenii la ştrand”, ne-a spus acesta.

  Rând la toboganele de la aquapark
  Foarte multă lume era ieri şi la aquapark-ul “Aquastar”. Potrivit celor afirmate de reprezentantul aquapark, Zsolt Brancsik, lumea a început să vină încă de dimineaţă. “Parcările ne sunt pline, iar în interior este plin de turişti, şi continuă să mai sosească. Nu sunt doar sătmăreni. Avem foarte mulţi turişti din Maramureş, Sălaj, Cluj sau Bistriţa-Năsăud, precum şi din Ungaria, spre surprinderea noastră”, ne-a spus Zsolt Brancsik.

  termal

  Topoganele erau punctul de atracţie aici, mai ales pentru cei tineri. Pe scările toboganelor se formaseră cozi astfel că doritorii de senzaţii tari trebuiau să aştepte un minut sau două până le venea rândul. “Prima dată mi-a fost frică. Dar acum nu mă mai satur de tobogane. Cel roşu şi cel galben sunt cele mai spectaculoase”, ne-a spus unul dintre tinerii care tocmai se dăduse pe un tobogan.

  În schimb, maturii au preferat să se relaxeze în bazinele cu apă termală sau să se tolănească pe şezlonguri la soare. “Am venit din Baia Mare pentru că ne place mult aici. Nu este prima dată când vin aici şi sunt convinsă că nu este nici ultima”, ne-a spus o turistă aflată pe un şezlong la soare.

  Toate cele descrise mai sus se întâmplau în jurul orelor amiezii, însă este foarte probabil ca după-amiază, după ce lumea a ieşit de la biserică şi când în ambele situaţii intră în vigoare unele reduceri de preţuri, numărul celor care au ales să-şi petreacă a doua zi de Rusalii la ştrand să crească.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img