More


  Negreştenii, chestionaţi pe internet despre Zilele Oraşului

  - Advertisement -

  Untitled-1

  Primăria şi Casa de Cultură Negreşti-Oaş, organizatorii Festivalului “Zestrea Oașului”, au lansat recent un sondaj pe internet în care negreştenii sunt întrebaţi în legătură cu trupele ce ar urma să fie invitate la acest eveniment. A fost întocmită o listă asupra căreia negreştenii sunt îndemnaţi să se pronunţe.

  Festivalul “Zestrea Oaşului”, sau Zilele Oraşului, se va desfăşura în zilele de 15-16 august la Negrești-Oaș, ediție care va marca 50 de ani de existență urbană a localității. Organizatorii, Primăria și Casa de Cultură Negrești-Oaș, au lansat pe facebook un sondaj în care îi îndeamnă pe negreșteni să spună ce trupe ar dori să concerteze la sărbătoarea orașului.

  Primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, a arătat că a fost întocmită o listă cu artişti asupra căreia negreştenii sunt îndemnaţi să-i voteze. “Ne pregătim pentru Festivalul Zestrea Oașului, care va avea loc în 15-16 august la Negrești-Oaș. Vreau ca și în acest an să avem pe scenă artiști de top, care să vă bine-dispună. Am întocmit o listă de artiști de muzică ușoară și de muzică populară care sunt liberi în acele zile și vă invit să alegeți voi pe care i-ați prefera. Așteptăm și alte sugestii decât cele din listă, iar în măsura în care artiștii vor fi liberi îi vom invita să concerteze la sărbătoarea noastră” a scris primarul Aurelia Fedorca pe pagina sa de facebook și pe pagina oficială de facebook a orașului.

  Propunerile pentru muzică uşoară sunt Smiley & Band, Delia & Band, Ruby, Sore, Maxim, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean (fostul Compact), Aminda & Hazard (Aminda – participantă la concursul Vocea României), Phoenix (Nicu Covaci & noul band) şi DJ Boier Bibescu & Dody.

  Propunerile pentru muzica populară sunt Ansamblul folcloric “Dor Transilvan”, Dumitru Fărcaş, Nicoleta Voica, Sava Negrean Brudaşcu, Traian Jurchelea, Ioan Dordoi, Maria Petca Poptean, Maria Tripon, Suzana Toader şi Sebastian Stan.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img