More


  Noua conducere a Draxlmaier doreşte o comunicare mai eficientă în fabrică

  =

  ghita

  Consolidarea companiei prin atragerea de noi proiecte și perpetuarea unei comunicări interne eficiente sunt prioritățile de bază ale noului director general al companiei Draxlmaier Satu Mare, Sorin Ghiță, în primele 100 de zile de mandat. Acesta a mai adăugat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că maiştrii din fabrică vor participa la cursuri de şcolarizare pentru o mai bună comunicare internă.

  Dezvoltare continuă
  Pentru ca fabrica din Satu Mare să își continue dezvoltarea, noul director s-a asigurat că există o continuitate a comenzilor direcționate către Draxlmaier Satu Mare, iar clienții sunt mulțumiți de calitatea produselor. Conform unei analize încheiate recent, care a urmărit stabilirea motivelor pentru care clienții aleg acest punct de producție, stabilitatea și disciplina sunt criterii de selecție cel puțin la fel de importante ca experiența echipei de producție și calitatea produselor livrate. ”În ultima perioadă am avut o serie de întâlniri cu clienți și potențiali clienți, care mi-au confirmat faptul că fabrica din Satu Mare este privită cu încredere pentru că facem tot posibilul să avem un mediu de lucru sigur și armonios. Suntem punctul de lucru cu cei mai mulți angajați, dar am reușit mereu să găsim cele mai bune soluții atât pentru salariații noștri, cât și pentru clienți. Este un echilibru corect pe care este necesar să îl menținem și să îl perpetuăm”, a declarat Sorin Ghiță.

  Program de audienţe
  Pentru consolidarea comunicării interne, noul director a implementat un program de audiențe în cadrul fabricii. Practic orice angajat are posibilitatea să aibă un dialog direct și nemijlocit cu noul director general al fabricii, lucru care are deja un impact pozitiv asupra angajaților. ”Îmi doresc să fiu în permanență aproape de oameni, să le cunosc nevoile. Pun mare preț pe munca în echipă și consider că aici, la Draxlmaier, o companie de familie, doar printr-un dialog sincer și asumat putem să rezolvăm diferitele provocări, inerente pentru orice fel de business”, a adăugat Sorin Ghiță.

  În prima etapă a mandatului său, Sorin Ghiță s-a implicat și în optimizarea proceselor de producție, astfel încât să le facă oamenilor munca mai ușoară. Rezultatele obținute în urma acestor măsuri se reflectă atât în eficientizarea modului de lucru, cât și în menținerea unui standard de calitate ridicat, la nivelul căutat de clienți.

  Program de şcolarizare pentru maiştri
  Colaborarea din cadrul echipelor de lucru este un alt aspect foarte important în viziunea noului director general de la Draxlmaier Satu Mare. În acest scop a fost implementat un program de școlarizare pentru maiștri. “Este vorba despre un program de lungă durată, care va cuprinde toate departamentele și care abordează teme precum comunicarea, managementul relațiilor de muncă, prioritizarea și implementarea unor noi metode de lucru”, a mai spus acesta.

  Făcând referire la posibilitatea organizării unui sindicat în fabrică, la solicitarea celui deja existent la Piteşti, directorul Sorin Ghiţă a afirmat că a primit o notificare din partea sindicaliştilor la care urmează să fie dat un răspuns. De asemenea, a mai arătat că angajaţii au un reprezentant care face legătura dintre muncitori şi conducere şi că la toate întâlnirile avute până acum cu angajaţii s-au discutat doar probleme privind procesul de producţie şi nu despre înfiinţarea unui sindicat.

  În prezent, fabrica Draxlmaier Satu Mare are circa 7.000 de angajaţi şi se are în vederea angajarea a altor câteva sute în perioada imediat următoare.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img