More


  Nouă etape de suspendare pentru jucătorii din fotbalul judeţean

  - Advertisement -

  Pe lângă decizia în cazul memoriului Olimpiei, Comisia de Disciplină a AJF întrunită în şedinţa de marţi a aplicat sancţiuni şi după meciurile de la finalul săptămânii trecute.
  La meciul Sportul Botiz – Cetate Ardud, Zsolt Balazs (Botiz) şi Marius Baciu (Ardud) au fost eliminaţi şi suspendaţi două etape, respectiv s-au ales şi cu 75 de lei amendă. Iar pentru clarificarea evenimentelor din timpul jocului, în urma unei sesizări depuse de Cetate Ardud, delegaţii ambelor echipe sunt invitaţi la şedinţa de săptămâna viitoare.
  După jocul Schamagosch Ciumeşti – Fortuna Căpleni, trei jucători au primit câte o etapă de suspendare şi 20 de lei amendă. Este vorba despre Istvan Hartman şi Zoltan Hartman de la gazde, respectiv Antal Baumgartner de la oaspeţi.
  Aceleaşi sancţiuni le-au primit şi Ioan Alexandru Ştir şi Sandor Ackerman de la Vulturii Santău.
  Iar Victoria Apa a pierdut 3-0 la masa verde partida de acasă cu Someşul Odoreu, fiind amendată şi cu 100 de lei din lipsă de asistenţă medicală.
  Aşadar, nouă etape de suspendare şi un meci omologat la masa verde, însă cea mai importantă decizie rămâne cea luată după partida de acum şapte luni, Luceafărul Decebal – FC Olimpia II. În urma acesteia, Olimpia a trecut pe prima poziţie a clasamentului în dauna celor de la Luceafărul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img