More


  O nouă sesiune de recrutare a poştaşilor pentru Germania

  =

  posta

  Declarându-se foarte mulţumită de prestaţia poştaşilor din România, Poşta Germană continuă campania de recrutare a factorilor poştali din ţara noastră. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare a fost ieri gazda celei de a treia sesiuni de interviuri pentru recrutarea de factori poştali pentru Poşta Germană. Reprezentanţii firmei de recrutare au afirmat că Poşta Germană este foarte mulţumită de calitatea serviciilor oferite de factorii poştali recrutaţi în urmă cu circa un an de zile la Satu Mare, şi astfel s-a decis ca acţiunea de recrutare să continue. „Reprezentanţii Poştei Germane au afirmat că sunt foarte mulţumiţi de muncitorii recrutaţi din România. Acesta este şi motivul pentru care ne aflăm azi la Satu Mare pentru a afla alţi factori poştali pentru Poşta Germană”, a afirmat reprezentantul firmei de recrutare din Germania, Eniko Ilona Hochdorfer, sătmăreancă de origine.

  La acţiunea de recrutare de ieri s-au prezentat 15 candidaţi din regiunea de nord-vest a ţării, asta după ce luni, din 17 persoane care s-au prezentat la interviu au fost selectate zece. Potrivit celor afirmate de directorul AJOFM Satu Mare, Simona Derşidan, posturile libere la Poşta Germană au fost făcute publice prin reţeaua EURES. “La selecţia de azi sunt prezente persoane care şi-au depus CV-ul în prealabil şi care au trecut de o primă fază de selecţie”, a mai spus Derşidan.

  Până în prezent, Poşta Germană a selectat pentru regiunea Stuttgart peste 40 de factori poştali din România, marea majoritate a acestora susţinând interviurile la Satu Mare. Reprezentanţii Poştei Germane au afirmat că instituţia are nevoie şi în continuare de factori poştali din România, iar acţiunile de recrutare vor continua.

  Celor selectaţi li se încheie un contract de muncă pe o perioadă de 6 luni, cu posibilitatea prelungirii ulterioare pe perioadă nedeterminată. Salariul oferit este de 2.000 euro brut/lună, cu asigurările sociale incluse.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img